MICE Business Day: ne maradjon le!

Forrás: turizmus.com

 2016. október 23. 13:57

Már foglalhat tárgyalási időpontot a MICE Business Day közel 80 magyar és külföldi kiállítójához. A B2B megbeszélések mellett izgalmas szakmai programok is várják a szakmai vendégeket a Várkert Bazárban november 15-én. Ön se maradjon le, regisztráljon mihamarabb!

Unja a megszokott céges rendezvényeket? Kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia és rendezvény helyszínekre? Netán céges csapatépítő vagy incentív ötleteket keres? Vagy izgalmas tréninghelyszínekre kíváncsi? Érdeklik a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendek? Akkor Önnek is ott a helye a MICE Business Day workshopon.


A helyszínen megismerheti többek között:

# Nagyvárad céges csapaatépítő programjait, incentív kínálatát és konferencia szállodáit # Gourpama Aréna céges ajánlatait  # a Várkert Bazár rendezvény és konferencia megoldásait

# a Tordasi élményparkot #az Eventrend rendezvényhelyszíneit

# a horvátországi  Isztria 5 csillagos üzleti turisztikai kínálatát # Nagyvárad 5 csillagos szállodáit  # a RepTár repülőmúzeumcéges programjait  # a tátrai Grand Hotel Kempinski  speciális incetív és konferenica lehetőségeit  # Málta csapatépítő és incentív programjait  # az Avalon Park rendezvényhelyszíneit  # a szlovéniai tengerpart valamint Maribor és a Bled-i tó körüli incentív és konferencia lehetőségeket és programokat # a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér izgalmas rendezvény helyszínét, az 1-es Terminált  # a Korda Filmstúdió speciális céges programjait

A további kiállítók listáját http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

A MICE Business Day nemzetközi workshopon B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit.

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információt ITT talál.

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt ITT talál.

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

A rendezvényre mintegy 200 vendéget - céges utaztatókat,konferencia/kongresszus szervezőket, tréningcégeket, rendezvényügynökségeket, incentív szervezőket  - vár a Turizmus Kft.  A magyar vendégek mellett a környező országokból is érkeznek majd szakmai látogatók. A Magyar Turisztikai Ügynökség pedig számos környező, illetve távolabbi országból is invitál hosted buyer-eket az eseményre.

 

Az esemény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket! www.micebusinessday.hu

 

 

 

Kiemelt partnerünk: