MICE Business Day: Önnek van már időpontja?

Forrás: turizmus.com

 2022. november 01. 17:26

A november 10-i MICE Business Day-en mindenki ott lesz, aki az üzleti turizmusban számít. Foglalja le időpontját még ma, ne maradjon le Ön sem Magyarország első számú üzleti turisztikai fórumáról!

Több mint 69 kiállító 690 tárgyalási időpontja szerepel november 10-én az Anantara New York Palace Hotelben megtartott MICE Business Day online órarendjében. Egyelőre még vannak szabad helyeink, de az időpontok korlátozott száma miatt érdemes még ma regisztrálni az eseményre és lefoglalni a tárgyalási időpontot az üzleti rapid randikra.

A konferenciák, tréningek, családi napok, üzleti utazások szervezéséért felelős, vagy rendezvényszervezéssel foglalkozó szakemberek ingyenesen vehetnek részt az egész napos eseményen, a szervezők szeretettel várják az utazási irodák és a rendezvényügynökségek képviselőit, valamint az üzleti utaztatókat is.

A november 10-i MICE Business Day-en mindenki ott lesz, aki az üzleti turizmusban számít

Fotó: Grósz Balázs

Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele a regisztráció és minimum 5 tárgyalási időpont lefoglalása a rendezvény kiállítóinál. Ne maradjon le Ön sem a legjobb helyszínekről!

Nyitva az online órarend, regisztráljon szakmai vásárlóként még ma! >>>

A szakmai vásárlók nemcsak a friss híreket és a piaci trendeket ismerhetik meg első kézből, új turisztikai szolgáltatókat (köztök budapesti és vidéki hoteleket, éttermeket, rendezvényhelyszíneket) is megismerhetnek egynapos, one to one workshoppal egybekötött eseményen, melyen a szakmai kapcsolatépítésre is korlátlan lehetőség nyílik.

A szakmai vásárlóként a jelenléttel pénzt és időt is megtakaríthatnak, hiszen, aki időben foglal, egyetlen nap alatt akár 10 üzleti megbeszélést is lebonyolíthat.

Legyen szakmai vásárlónk, alapozza meg Ön is a jövő szakmai üzleteit!