MICE Business Day: rendezvény kerekasztal

Forrás: turizmus.com

 2015. november 17. 16:55

A MBD egyik legizgalmasabb eleme lesz az a kerekasztal beszélgetés, amelyen a rendezvényszervezés megrendelői – Heineken, Telekom - és lebonyolítói - HPS, Event and More, Carlson Wagonlit - oldalának képviselői tárgyalják meg a szakma aktuális kérdéseit a workshop résztvevőinek bevonásával.

A kerekasztal beszélgetésre a MICE Business Day délutánján, 16.00-17.00 között kerül sor.

Hogyan választ egy cég rendezvényszervezőt? Milyen extra igényeknek kell megfelelniük a lebonyolítóknak egy-egy céges rendezvény megszervezésekor? Mi az a rendezvényméret, amit még házon belül oldanak meg a cégek? Mik a legtrendibb B2B és B2C rendezvényformák? Ilyen és ehhez hasonló témákat boncolgatnak majd a beszélgetés előadói a hallgatóság bevonásával.

 

A beszélgetés moderátora Ganczer Gábor, a MARESZ elnöke lesz.

A kerekasztal beszélgetésre a rendezvény kiállítóit és látogatóit egyaránt szeretettel várják a szervezők.

Jelentkezzen még ma, hogy ne maradjon le erről a rendkívül izgalmasnak ígérkező programról!

Ha Ön utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, vagy vállalati utaztató, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információt ITT talál.

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt ITT talál.

A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 4 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben.

Azon vendégeinket, akik legalább 7 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, megajándékozzuk egy ingyenes belépővel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér VIP váróiba és ingyenes Business Traveller Hungary magazin előfizetéssel.

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket! www.micebusinessday.hu