MICE Business DAY visszaszámlálás: ne maradjon le!

Forrás: turizmus.com

 2018. november 06. 14:45

Még tud tárgyalási időpontot foglalni, ne maradjon le! A céges rendezvény- és utaztatói piac első számú networking eseményéig már csak 13 nap van hátra, még regisztrálhat, illetve foglalhat időpontot a szolgáltatókhoz.

3D hologram, digitális kiállítási fal, környezetbarát rendezvénymegoldások, food truckok, pálinka felismerő kvíz csak, hogy csak néhány hívószót említsünk a 2018-as MICE Business Day programjából. A céges rendezvény- és utaztatói piac első számú networking eseménye izgalmas előadásokkal és konkrét üzletkötési lehetőségekkel várja a látogatókat november 20-án, a Millenárison.

Idén is a hatékony szakmai tárgyalásokon lesz a hangsúly

Unja a megszokott céges rendezvényeket?  Szeretné megismerni a leginnovatívabb rendezvénytechnikai megoldásokat? Kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia és rendezvény helyszínekre? Netán céges csapatépítő vagy incentív ötleteket keres? Vagy izgalmas tréninghelyszínekre kíváncsi? Érdeklik a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendek?

Akkor Önnek is ott a helye a MICE Business Day workshopon.


Regisztráljon még ma ingyenesen és foglaljon időpontot a közel 100 hazai és külföldi kiállítókhoz!

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információkat itt talál: http://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php

A workshop vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit. A kiállítók között szerepelnek külföldi és hazai üzleti szállodák, konferenciahelyszínek, különleges attrakciót és incentív programokat kínáló szolgáltatók, vasúti-, légi- és hajóstársaságok, autókölcsönzők, valamint külföldi desztinációk.  A kiállítók listáját a http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

A MICE Business Day szakmai fórumának központi témája a környezettudatos rendezvényszervezés lesz. A Street Food Egyesület a rendezvények műanyagmentesítéséről, a Heineken a multinacionális cégek karbonlábnyomának csökkentéséről, az Art Group pedig a zöld rendezvényszervezés kihívásairól beszél majd. A fórumon személyesen is bemutatkozik továbbá a Horvát Idegenforgalmi Közösség nemrégiben kinevezett vezetője. A MICE Business Day partnereként a Fitoland borítja majd zöldbe a Millenárist.

A workshopon high-tech lounge-ban pihenhetnek meg a látogatók a Hungexpo és a Newedge jóvoltából


A workshop ideje alatt a vendégek gasztronómiai élvezeteiről az esemény catering partnerei gondoskodnak. A Nespresso két pop-up kávézóval, a Coca-Cola a Römerquelle ásványvízzel, a Liszkay Borkúria saját boraival, a Pálinkamúzeum pálinkakóstolóval és pálinka felismerő élményfallal várja a vendégeket. Ami pedig az ételeket illeti a helyszínen 4 food truck kínálatából válogathatunk, ott lesz a debreceni IKON étterem, a budapesti Halkakas, belekóstolhatunk a Hunyadi Gasztroműhely, a Rational és a Culina Systems kreációiba. A La Fiesta Party Service pedig kifejezetten az erre az alkalomra megálmodott büféebéddel kényezteti majd a vendégeket.

 

Az eseményen a Domus Living Solutions Kft. 6 méteres jurtájával lesz látványos helyszín, a Hungexpo és a New Edge pedig egy közösen kialakított lounge-al jelenik meg, ahol kényelmes fotelekbe süppedve pihenhet meg az ember, miközben közelebbről is megismerheti a kiállítási attrakciók legújabb technológiai fejlesztését a digitális falat. És itt debütál az a bizonyos 3D hologram kivetítő is, ami rövid időn belül a rendezvényszervezők kedvence lesz.

Az idei MBD egyik attrakciójaként Food Trucok kínálnak finomabbnál finomabb ételeket


A MICE Business Day immár állandó és kiemelt partnere a Cégeshelyszínek.hu csapata idén is meglepetéssel várja majd a szakmai vendégeket a helyszínen. Személyesen találkozhatnak továbbá a Magyar Rendezvényszervezők és – szolgáltatók Szövetségének képviselőjével és jelen lesz az esemény külföldi hosted buyereinek meghívásában is közreműködő SKAL International Hungary is.

A szakmai fórum idei fő témája a környezettudatos rendezvényszervezés lesz


Az eseményre több mint 20 külföldi hosted buyer érkezik, akiknek a rendezvényt megelőzően két napos tanulmányutat is szervez a Turizmus Kft.

Az esemény médiapartnerei a Business Traveller Hungary, a turizmus.com magazin, a Trend FM és a travelo.

 

100 kiállító, 300 szakmai vendég, 1500 tárgyalási időpont

Várjuk szeretettel az üzleti turizmus első számú networking eseményén!