Minden a Google-eszközök használatáról – Emeld magasabb szintre marketingkampányaid teljesítményét!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. március 18. 13:43

Szerezzen teljes körű tudást a Google-eszközök funkcióiról, beállításairól és hatékony használatáról weboldala látogatottsága és marketingkampányai optimalizálása céljából!

Hogyan emeljük magasabb szintre weboldalunk és hirdetéseink teljesítményét Google eszközök segítségével?

Néha úgy érzi, hogy túl bonyolult a Google rendszere, de szeretné saját kezébe venni az irányítást? Nehezen ismeri ki magát a különböző Google-eszközök funkcióját, beállítását, kezelését illetően, és szeretne változtatni ezen? Ha szeretné a legtöbbet kihozni weboldalából és marketingkampányaiból, akkor a Magyar Turizmus Akadémia kurzusa tökéletes választás lehet! Akár kezdőként is belevághat, hiszen az alapoktól szerezhet átfogó tudást és válhat profivá a különböző Google-eszközök használatában.

Digitális marketing képzésünk segítségével

  • megtudhatja, hogymi a különböző Google eszközök funkciója;
  • amennyiben még nem rendelkezik Facebook vagy Google Ads fiókkal, útmutatót kaphat az induláshoz, a hirdetéskezelők beállításához;
  • átfogó ismereteket szerezhet az alapvető Google eszközök, mint az Analytics, Tag Manager, Search Console és Ads összekapcsolásáról és beállításáról;
  • elsajátíthatja, hogy hogyan kontrollálja és kezelje egységesen ezeket az eszközöket, hogy segítségükkel a legtöbbet hozza ki webhelye és marketing kampányai teljesítményéből;
  • megtanulhatja, hogy hogyan nyerjen ki értékes információkat az adatokból, optimalizálja a webhelyteljesítményt és a hirdetéseit;
  • iránymutatást kap a Google Cégem beállításához;
  • gyakorlati példák segítségével fejlesztheti az eszközök használatával kapcsolatos készségeit.

 

Kinek szól ez a képzés?

Ezt a képzést ajánlják mindazoknak, akik az alapoktól szeretnék elsajátítani vagy alap tudás birtokában átismételni a Google felületek használatát a hirdetési fiók létrehozásától kezdve, a különböző Google eszközök (Ads, Analytics, Tag Manager, Seach Console) összekapcsolásáig, jobban kihasználva ezáltal az adatokat és optimalizálva a webhely- és hirdetési teljesítményüket.

Az államilag elismert, bejelentett képzések elvégzéséről minden résztvevő megkapja a Magyar Turizmus Akadémia tanúsítványát.

A képzés trénere Somló András, a Budapest Park Innovációs Menedzsere, online turisztikai szakember és tanácsadó, egyetemi vendégoktató (Corvinus Egyetem).

A haladó digitális marketing kurzusok a Magyar Turizmus Akadémia alapfokú online marketing tanfolyamaira épülnek, így az azokon való korábbi részvétel előnyt jelent és előzetes tudásnak számít.

Hogyan emeljük magasabb szintre weboldalunk és hirdetéseink teljesítményét Google-eszközök segítségével?

2024. április 12. 9:00–15:00 óra, SZEMÉLYES

A képzés kedvezményes részvételi díja:
35 000 Ft/fő + áfa

(Ez a képzés előzetes tudást nem igényel és tökéletes alapot ad a további marketingkurzusokhoz.)

Jelentkezési határidő: 2024. április 5.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK >>


ISMERJE MEG A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIA ÖSSZES
DIGITÁLIS MARKETING KÉPZÉSÉT!

MEGNÉZEM A MARKETINGKÉPZÉSEKET >>


A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIA KÉPZÉSEIT CÉGRE SZABOTT BELSŐ KÉPZÉSKÉNT VENNÉ IGÉNYBE?

A képzések 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők.
Az érdeklődéseket Marosi Emese várja
a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail-címen.

(X)


Nyitókép: 123rf.com