Minden eddiginél többen szavaztak az üzleti turizmus legjobbjaira

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 13. 18:01

Kiemelkedően sokan, mintegy 1300-an szavaztak az idén 12. alkalommal kiosztott Business Excellence díj jelöltjeire. A voksolás lezárulta után egy hét izgalom vár a kategóriák legjobbjaira: a győztesek kilétére szeptember 19-én, a Haris Parkban megtartott díjkiosztó gálán derül fény.
A Business Traveller Hungary szerkesztősége és kiadója három héten keresztül fogadta az elmúlt év legkiemelkedőbb turisztikai szolgáltatóira érkező szavazatokat.

Az idén a vártnál is nagyobb érdeklődéssel kísért eseményen 10 kategóriában szavazhattak olvasóink a legkiemelkedőbb, üzleti utaztatásban tevékenykedő vállalkozásokra.Hogy ki nyerte a legjobb fővárosi és vidéki business hotel, a legjobb budapesti és vidéki rendezvényhelyszín, a legjobb mobilitási szolgáltató, a legjobb üzleti utaztató, a legjobb corporate légitársaság, valamint a legjobb külföldi és belföldi desztinációs marketing címet, és hogy kit tartott a közönség a legígéretesebb új piaci szereplőnek, arra szűk egy hét múlva, a szeptember 19-én megrendezett ünnepélyes díjkiosztó gálán derül fény.

Az esemény helyszíne Buda exkluzív találkozóhelye, a Haris Park.

Az országos szinten is egyedülálló létesítmény egyszerre gasztronómiai, rendezvény-és élményközpont Buda szívében, a Marczibányi téren.A Haris család által rehabilitált és újjávarázsolt neoreneszánsz kastély és parkja privát és üzleti események, esküvők emlékezetes helyszíne, kínálatát saját szervezésű rendezvények is színesítik. A bálszezonban például Gatsby partyval, a nyári szezonban pedig garden party sorozattal várják vendégeiket. A ház egész évben nyitva tartó étterme, a Bobo Restaurant felejthetetlen gasztronómiai és társasági élményt kínál, lenyűgöző környezetben.

harispark

A Haris Park ékessége az újjávarázsolt neoreneszánsz kastély

Fotó: Haris Park

„A Haris Park megálmodásával a fő célunk az volt, hogy Buda szívében legyen egy olyan találkozóhely, mely a hétköznapi és a különleges társasági eseményeknek is otthont adhat történelmi miliőben, ugyanakkor 21. századi minőségben" – meséli Haris Gergely, a tulajdonosi család tagja. – Olyan közösséget szeretnének teremteni, ahol a törzsközönségük megtalálja az érdeklődési körébe illő, színvonalas programot, gasztronómiai élményt vagy éppen szórakozási lehetőséget, legyen az művészeti előadás, borvacsora, koncert, vagy épp családi program."

A rendezvény támogatói: