Mobilfizetéssel vásárolhatunk belépőt fürdőbe és múzeumokba

Forrás: MTI/turizmus.com

 2020. július 22. 16:05

Tovább bővíti a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a mobilfizetéssel elérhető kulturális és turisztikai szolgáltatáshelyeinek sorát – közölte a társaság.

A tájékoztatás szerint a cég mobilfizetési applikációja segítségével a meglévő hat szolgáltatási hely – Budakeszi Vadaspark, Debreceni Állatkert és Vidámpark, Fővárosi Állat- és Növénykert, Gödöllői Királyi Kastély, Kecskeméti Vadaskert, Szentendrei Skanzen – mellett szerdától a Bükfürdő Thermal & Spa, a budai Mária Magdolna Torony és a budapesti Memento Park – Szoborpark Múzeum is látogatható.

Már a Bükfürdő Thermal & Spa-ba is váltható applikáción keresztül belépő

Fotó: Facebook / Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

A mobilfizetés előnye, hogy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikáció letöltése után sorbanállás és várakozás nélkül megvásárolható a belépőjegy, amely rögtön elérhető. Nincs szükség nyomtatásra, a  megvásárolt belépőt elegendő telefonon bemutatni. A vásárlásnak nincs tranzakciós vagy egyéb költsége.

Az állami tulajdonú társaság célja, hogy a magyar elektronikus fizetési szolgáltatások között a készpénzkímélő és alacsony virológiai kitettséget biztosító mobilfizetési megoldásokat vezessen be.

Kapcsolódó cikkek

Budapest a zsebedben!

2020. július 14.