Moszkva-Szentpétervár B2B turisztikai workshop

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 16. 19:01

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. budapesti turisztikai vállalkozások részére B2B turisztikai workshop részvételi lehetőséget hirdet Moszkvában és Szentpétervárott.

A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ részvételi lehetőséget kínál az oroszországi Budapest Napok keretein belül rendezendő B2B turisztikai workshopokon szeptember 25-én Moszkvában és szeptember 28-án Szentpéterváron, ahol Magyarország iránt érdeklődő orosz tour operatorok, turisztikai szakemberek lesznek jelen. Az orosz szakmai partnerek és a sajtó meghívásáról a moszkvai magyar diplomáciai képviselet turisztikai attasé irodája gondoskodik.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége csatlakozott a BFTK szervezésében megvalósuló oroszországi B2B turisztikai workshopokhoz, és a legfontosabb orosz tour operatorok részére gyógyturisztikai előadással is készül. A két, egy-egy napos rendezvény jó és célzott lehetőség a magyar gyógyszállodák külpiaci megjelenésének támogatására, az MSZÉSZ ezért kereste meg a fővárost és társult be a Budapest által szervezett programba, amely így kiegészül a gyógyturisztikai karakterrel.

A B2B Turisztikai workshopok részvételi díja összesen 150.000 forint + ÁFA, mellyel cégenként akár két fő is részt vehet.

A workshop asztalok száma korlátozott, a jelentkezés csak a BFTK Nonprofit Kft. visszaigazolásával tekinthető érvényesnek.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.

További információért keressék Szabó Dániel piacmenedzsert a szabo.daniel@budapestinfo.hu e-mail címen illetve a BFTK Nonprofit Kft. turisztikai divízióját a turizmus@budapestinfo.hu vagy a +36 1 803 78 59 vezetékes telefonszámon.

Várjuk megtisztelő jelentkezését, hogy Budapestet és városunk értékeit, MICE, leisure és gyógyászati turisztikai kínálatát közösen mutathassuk be az orosz turisztikai szakmának!