MTÜ digitális workshop Nyíregyházán

Forrás: turizmus.com

 2017. október 31. 10:06

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Google Magyarország digitális workshopsorozata november 9-én Nyíregyházán folytatódik.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a Google Magyarországgal közösen a digitális kompetenciák és készségek fejlesztésére turisztikai ágazati workshopokat kezdeményezett Budapesten, valamint három vidéki helyszínen. A negyedik, nyíregyházi workshop 2017. november 9-én 9.30-kor kezdődik.

A 3 órás workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Helyszín: Hotel Pagony, Nyíregyháza

Témái:

• Milyen lehetőségeket rejt az internet a vállalkozások részére?

• Hogyan lehet profitot termelni a weben?

• Hogyan kerülhet fel a Google térképre és milyen lehetőségeket rejt a Google My Business?

• Digitális marketingstratégia kialakítása a Google Magyarország tolmácsolásában

• Beszédes adatok – hogyan építsünk adatokra és statisztikákra

• Esettanulmányok, példák turisztikai területről

 

Az oktatások célja a digitális kompetenciák fejlesztése, hiszen az internet a gazdasági fejlődés egyik legfontosabb motorja, ezért fontos, hogy mind a profitorientált cégek, mind a nonprofit szervezetek, alkotók és kulturális intézmények részt vehessenek olyan képzéseken, amelyek fejlesztik digitális készségeiket. A képzéseken a kkv-k olyan kézzelfogható tudással gazdagodnak, mely lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a valós növekedést. A résztvevők száma korlátozott, egy workshopon 100 fő vehet részt, ezért a szervezők kérik, hogy az érdeklődők minél előbb regisztráljanak itt!