Az MTÜ társkiállítók jelentkezését várja az IBTM World Barcelona hivatásturisztikai vásárra

Forrás: turizmus.com

 2024. május 30. 12:19

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2024. június 7-ig várja a budapesti társkiállítók jelentkezését a 2024. november 19-21. között megvalósuló IBTM Barcelona hivatásturisztikai szakkiállításra.

Az IBTM World Barcelona az üzleti turizmus piacvezető nemzetközi rendezvénye, ahol a szektor legfőbb szereplői mellett a szakmai vásárlók is megjelennek. A szakkiállításon hivatásturisztikai partnerek széles körével nyílik lehetőség kapcsolatépítésre és üzletfejlesztésre.

A tavalyi eseményen 2500 kiállító, 12 000 látogató és 2650 szakmai meghívott vásárló összesen 100 000 találkozót bonyolított le. A visszajelzések alapján a szakkiállítás túlnyomóan az új partnerkapcsolatok kialakítása és a meglévő kapcsolatok ápolása miatt volt hasznos, de sok vásárló már konkrét lekéréssel érkezik.

A magyar stand a tavalyi szakkiállításon

Fotó: MTÜ

Az MTÜ a magyar turisztikai kínálat hatékony megjelenítése érdekében a Budapest fókuszú magyar standon előzetes jelentkezés alapján idén is társkiállítói lehetőséget biztosít: a Budapest Convention Bureau mellett további 20 szolgáltató számára nyílik lehetőség a magyar standhoz való csatlakozásra. A kiállítók bemutathatják az IBTM látogatóinak, milyen széleskörű lehetőségeket kínál Magyarország a kongresszusok, üzleti rendezvények és ösztönző utak iránt érdeklődőknek.

A jelentkezéseket és a részvétellel kapcsolatban felmerülő kérdéseket az ügynökség 2024. június 7-ig várja a kiallitas@visithungary.com e-mail címen vagy online a https://visithungary.com/b2b/kiallitasok-2024 oldalon.

A jelentkezéseket az aláírt jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében igazolják vissza a szervezők.