Turisztikai szolgáltatók csatlakozását várja az MTÜ a téli forgalomélénkítő kampányához

Forrás: turizmus.com

 2023. november 03. 15:09

A téli időszak vendégforgalmának fellendítésére a Magyar Turisztikai Ügynökség országos kampányt tervez november 15. és január 2. között. Célja, hogy bemutassa: Magyarország a téli szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazóközönség számára.

A kommunikációs kampányhoz együttműködő partnerek csatlakozását is várja az MTÜ. Azoknak a turisztikai attrakcióknak, szálláshelyeknek, vendéglátó üzleteknek és fürdőhelyeknek a jelentkezésére számítanak, amelyek a kampány üzenetéhez, a téli feltöltődéshez illeszkedő ajánlataikkal szívesen együttműködnének hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítésében.

Az attrakciók, fürdőhelyek, valamint a szállás- és vendéglátóhelyek a 2023. november 15. és 2024. január 2. közötti időszakra érvényes, speciális ajánlataikkal csatlakozhatnak, "Téli feltöltődés itthon," illetve "Winter experiences in Hungary" néven, attól függően, hogy a belföldi vagy a nemzetközi kampányban szeretnének megjelenni. Lehetőségük van csak az egyik, vagy mindkét kampányban részt venni, ezt a jelentkezési űrlapon jelezhetik.

mtu_teli

A kampány célja, hogy bemutassa: Magyarország a téli szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazóközönség számára

Fotó: MTÜ

Az MTÜ a partnerek kedvezményes ajánlatait a csodasmagyarorszag.hu és a visithungary.com weboldalakon teszi közzé, átfogó, országos és nemzetközi kampányában pedig kiemelten népszerűsíti ezeket.

A szolgáltatók csatlakozási szándékukat EZEN a linken elérhető jelentkezési űrlap kitöltésével jelezhetik legkésőbb november 15-ig. Kérdés esetén a kampany@visithungary.com e-mail címen az MTÜ munkatársaihoz lehet fordulni.