Nagy lendülettel vette be Magyarországot öt olasz influenszer

Forrás: turizmus.com

 2021. október 21. 17:11

Extrém mászás a Pálvölgyi-barlangban, segwayezés a Normafánál, e-bike túra egy etyeki szőlőbirtokon, tankvezetés Domonyvölgyben – Olaszország-szerte már csaknem 1,5 millióan voltak kíváncsiak arra, milyen aktív kikapcsolódási lehetőségeket fedezett fel Magyarországon a Donnaventura öt tagja.

Hosszú megszakítás után újra útra kelt a Donnaventura csapata, mégpedig a világjárvány után elsőként Magyarországra. Az öt olasz hölgyből álló népszerű forgatócsoport a Magyar Turisztikai Ügynökség meghívására érkezett hazánkba szeptember 22–27. között, hogy Facebook- és Instagram-posztjaival, élő bejelentkezéseivel, majd az itteni élményekből készült kisfilmekkel (elérhető itt és itt) felkeltse az olasz nézők kíváncsiságát, mennyi különleges aktív programot tartogat Magyarország a vállalkozó kedvű utazóknak.

Íme néhány kép arról, hogy merre jártak az olasz influenszerek:

A Halászbástyán...

A Pálvölgyi-barlangban...

Egy etyeki szőlőbirtokon

Fotók: #PhotoDonnavventura

A Donnaventura az egyik legnépszerűbb televíziós műsor Olaszországban, amely az egyes desztinációk aktív turisztikai lehetőségeire és a gasztronómiai élményekre összpontosít. A csoport öt napos budapesti tartózkodása alatt az extrém barlangászattól kezdve az evezésig minden lehetséges módon megmérette ügyességét és állóképességét, majd Budapest legjobb éttermeiben kóstolhatták végig hazánk ikonikus és újra gondolt tradicionális ételeit. A Donnaventura forgatócsoport a világ számos országában forgatott már olyan image filmet, amely világjárók millióinak a figyelmét irányította rá az adott desztinációra, több ezren pedig rövid időn belül útra is kerekedtek a hatásukra. A közösségi médiában hatalmas sikert aratott, Magyarországról készített kedvcsináló rövid videójuk is erre invitál, amit a HTA jelszó beírásával itt tudnak megtekinteni.