Neckermann study Horvátországban

Forrás: turizmus.com

 2015. június 08. 13:03

A napokban érkezett haza 4 napos, horvátországi tanulmányútjáról a Neckermann legjobb értékesítőiből, hazai és romániai, saját, illetve partnerirodák képviselőiből álló 36 fős csoportja.

A buszos utazás során a résztvevők megismerkedhettek a Neckermann legkedveltebb szálláshelyeivel és ízelítőt kaptak a dalmát tengerpart által kínált lehetőségekről.

A budapesti indulás után az első állomás Split volt, ahonnan komppal utazott át a csoport Brac-szigetre. Itt a nyári főszezon alatt az utazók száma sokszorosára nő, emiatt a kompok óránként járnak. Az 50 perces kompozás után Supetar kikötőjébe érkezett a csapat, és a közeli SunConnect Waterman Supetrus Resortban szállt meg, amely néhány éve már a Thomas Cook Hotels & Resort részeként, SunConnect illetve SENTIDO koncepció alapján működik (SENTIDO Kaktus). A csoport körbejárta mindkét szállodát, de jutott idő pihenésre is. A resorthoz tartozik a smartline Waterman Beach Village is, melyet a mobilházas elhelyezést kedvelő utasoknak ajánlanak.

A második napon a Makarska Riviéra megismerése volt a cél, és Tucepiben a Bluesun Hotel Neptun családbarát szálloda, majd Hotel Dalmacija meglátogatása. Ezt követően a Hotel Horizont következett Baska Vodában, mely szintén a tengerpart közelében fekszik és széles wellness-kínálattal várja a vendégeket.

Az út Sibenikben folytatódott, ahol 2 éjszakát a Solaris Resorthoz tartozó Hotel Ivanban töltött a társaság. Az 5 szállodából álló, hatalmas területen elhelyezkedő létesítményt végigjárva megismerkedtek a szálláshelyekkel a mobilházaktól kezdve a magasabb kategóriájú szállodákig.

 

Megtekintették a tengerparton, Trogír közelében fekvő Medena apartmanlétesítményt is, majd az utat a Krka Nemzeti Parkban folytatták, hajókázással a Krka folyó legszebb szakaszán.

Hazafelé a csapat az Észak-Dalmáciában található Zaton Holiday Village-et látogatta meg, a homokos/kavicsos öbölben fekvő, hatalmas pineaerdővel határolt létesítményben mobilházak, standard és superior apartmanok szerepelnek a Neckermann kínálatában. (x)