Negyedszer is az Air Transat a legjobb

Forrás: turizmus.com

 2015. július 08. 14:16

Immár negyedik alkalommal ismét a kanadai Air Transat légitársaság nyerte el Észak-Amerika legjobb szabadidőre szakosodott légitársasága díját – a Skytrax felmérése szerint.

„Büszkék vagyunk rá, hogy megszakítás nélkül idén negyedik alkalommal ismét elnyertük ezt megtisztelő címet" – nyilatkozta Jean-François Lemay, az Air Transat vezérigazgatója. „Köszönet illeti a légitársaság összes munkatársának kiváló munkáját, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ebben a kihívásokkal teli iparágban az Air Transat ilyen sikeres, vezető szerepet töltsön be. Az utasok elismerése  pedig minden évben különleges öröm számunkra."

A Skytrax, a légiközlekedési iparág szolgáltatási színvonalát vizsgáló szervezet idén közel 19 millió légi utas 245 légitársaságról alkotott véleménye alapján állította fel a légitársaságok sorrendjét.

Az Air Transat Kanada vezető légitársasága, mely évente több mint 3 millió utast szállít a világ 30 országának közel 60 városába.  A légitársaság flottája 21 db szélestörzsű Airbus A330-as és A310-es repülőgépekből áll. A vállalatnál 2000 munkatárs dolgozik.

Az Air Transat része a kanadai Transat utazásszervező cégnek, mely mintegy 50 ország több mint 60 desztinációjába szervez utakat, többek között Kanadába, Euróbába és a Karib-térségbe. A légitársaság  magyarországi képviseletét az  AVIAREPS Kft. látja el.