Nívódíj a kecskeméti Sheratonnak

Forrás: turizmus.com

 2014. december 11. 15:50

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont megkapta az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívódíjat.

Az elismerést 1999 óta minden évben olyanoknak ítélik oda, akik munkájukkal nemcsak maradandót alkotnak, hanem javítják az építőipar megítélését is. Idén a Kereskedelmi létesítmény kategóriában a kecskeméti business szálloda generál kivitelezéséért a KÉSZ Csoport lett a díjazott.

Immár 14. alkalommal ítélték oda az ÉVOSZ (Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége) által felkért bírálóbizottság tagjai a Nívódíjat. Az elismeréssel olyan építőipari szereplőket és munkájukat jutalmaznak, akik nemcsak magas minőségben alkotnak maradandót, hanem az építőipar megítélését, becsületét is javítják. Idén a Nívódíjat a Kereskedelmi létesítmény kategóriában a kecskeméti Four Points By Sheraton Hotel és Konferenciaközpont épületét kivitelező KÉSZ Csoportnak ítélték oda.

A hagyományoknak megfelelően a tanúsítványok átadására 2014. december 11-én, az ÉVOSZ évzáró tanácskozásán került sor. A díjat megtestesítő réztáblát pedig 2015. március 15-e után helyezik ki az épületben. (x)