November 10-én jár le az Utazás Kiállítás kedvezményes előjelentkezési határideje

Forrás: turizmus.com

 2017. november 06. 16:13

Minden év kora tavaszán – legközelebb 2018. márciusában - kerül megrendezésre a Hungexpo szervezésében az Utazás Kiállítás. Az eseményt a turisztikai ipar szereplői kihagyhatatlan szakmai fórumként tartják számon, a hazai turisták számára pedig gazdag élmény és információszerzési forrást jelent.

 

Tudta, hogy 2010 óta folyamatosan javulnak hazánk turisztikai mutatói? A fejlődésnek köszönhetően mára a turizmus Magyarország egyik kiemelten fontos gazdasági ágazata lett. A statisztikai adatok nemcsak hazai viszonylatban mutatnak pozitív változást, de nemzetközi vonatkozásban is kiemelkedő fejlődést jeleznek.

Az ENSZ Turisztikai Világszervezete 2016-ra vonatkozó előzetes adatai szerint a nemzetközi turistaérkezések száma 2015-höz képest világszerte 3.9 %-kal, Európában 2 %-kal, míg Magyarországon 7.1  %-kal növekedett*. A KSH adatai szerint** 2016-ban a külföldi turisták 53 millió utazást tettek Magyarországra, amely 9,4%-kal magasabb a 2015. évi eredményekhez viszonyítva. Emellett hazánkban mind a külföldi, mind a hazai turisták többet költöttek a 2015-ös adatokhoz képest.

Ön se maradjon le a turisztikai ágazat egyik legfontosabb szakmai nyitóeseményéről, a 2018-as Utazás Kiállításról! Jelentkezzen 2017. november 10-ig, hogy igénybe vehesse kedvezményeinket!

A kiállítás zártkörű szakmai napján a látogatók aktuális kérdéseket taglaló szakmai programokon vehetnek részt a turizmus helyzetével és a terület kihívásaival kapcsolatosan, valamint a találkozó kiváló lehetőséget biztosít szakmai beszélgetésekre és véleménycserére is. A nagyközönség számára szervezett napok modern, élményközpontú programjaival, több kiállító és külföldi desztináció jelenlétével minél több látogatónak és turistának kívánunk maradandó élményt és ötleteket nyújtani utazásukhoz.

Legyen Ön is az Utazás Kiállítás élményszolgáltatója és részesüljön a kiállítás sikeréből!

Bővebb információk >>
Jelentkezési lapok >>

KAPCSOLAT
E-mail: utazas@hungexpo.hu
Fax: +36 1 263 6098

* Magyar Turisztikai Ügynökség, Hosszantartó növekedés a nemzetközi turizmusban a kihívások ellenére, 2017. febr. 3.

**KSH, Jelentés a turizmus és vendéglátás 2016. évi teljesítményéről

(x)