Önálló magyar stand Párizsban

Forrás: MTI

 2018. szeptember 25. 15:39

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szervezésében Magyarország idén is önálló standon, hat társkiállítóval mutatkozik be a legjelentősebb franciaországi szakmai turisztikai vásáron, az IFTM Top Resán.
A több mint 1600 turisztikai vállalkozást, légitársaságokat, vasúti társaságokat, hajós utaztatókat, valamint utazási irodákat bemutató kiállításra több mint 30 ezer szakmai résztvevőt várnak – mondta az MTI-nek Ljubinkovic Iván, az MTÜ értékesítésért felelős igazgatóságának franciaországi felelőse. Az idén 40. alkalommal megrendezett IFTM Top Resán a Budatours, a Dynamic Tours, a Continental Travel, a Mauri Travel, a Pont Tours és a Quality Tours mutatkozik be a magyar standon.

Ilyen volt 2018-ban a Village International de la Gastronomie

Fotó: www.anousparis.fr

Szeptember 21-én, 22-én és 23-án önálló magyar standot állítottak fel a párizsi Village International de la Gastronomie (A gasztronómia nemzetközi falva) elnevezésű rendezvényen, az Eiffel-torony tövében. Itt három napon keresztül mintegy hatvan ország ízei mellett kóstolhatták az érdeklődők magyar séfek ínyencségeit is.
„Nagyon fontos, hogy a magyarországi gasztronómiai forradalmat bemutassuk Párizsban, mert itt szeretik és értékelik a meglepetéseket” –mondta Ljubinkovic Iván, megjegyezve, hogy a nemzeti turizmus stratégiában Franciaország kiemelt helyet élvez.