Online szakmai beszélgetés a kialakult helyzetről – regisztráljon!

Forrás: turizmus.com

 2020. március 22. 10:12

Mindannyian tudjuk, hogy nehéz helyzetekben mennyire fontos a kommunikáció és az összefogás, a gondolatok és az információk megosztása. Ezt célozza a Turizmus Online Marketing Facebook-csoport kezdeményezése, mely online szakmai beszélgetéseket hív életre.

A beszélgetéseken 9 beszélgetőpartner lesz együtt a virtuális térben különböző turisztikai területekről, hogy megbeszéljék a koronavírus miatt kialakult helyzetet és az arra adható válaszokat.

 

A beszélgetőpartnerek között lesz egyetemi tanár, szálláshelyekkel foglalkozó online marketinges, gyermekbarát-szállás specialista, vendégértékelés szakértő, országmárka specialista, osztrák turizmussal foglalkozó szakértő, turisztikai szakújságíró, utazási irodát képviselő szakember és vendéglátó egységek vizuális megjelenéséért felelős grafikus is.

Beszélgetőpartnerek:
Anders Tamás – a SzállásMarketing blog alapítója
Bódis Gábor – turisztikai szakértő, a Hungary NEXT országmárka műhely alapítója
Duchai Márta – TripAdvisor specialista
Gyetvai Zováth Anikó – a KidsOasis ügyvezetője
Holczerné Szentirmai Ágnes – turisztikai tanácsadó
Kovács Balázs (MBA) – a bécsi székhelyű GD Consulting tulajdonosa
Lévay Balázs – a Cityrama sales & marketing managere
Németh Andrea – a Turizmus.com főmunkatársa, a Business Traveller Hungary főszerkesztője
Soponyai Zsolt – turisztikai vizuális szakértő

A résztvevők regisztrációkor kérdéseket tehetnek fel, melyeket igyekeznek a szakemberek megválaszolni. Az esemény online felületen zajlik, így interaktív részre is van lehetőség.
A rendezvény ingyenes. A szervezők két időpontot alakítottak ki: március 23-án 16órától, valamint március 26-án 9 órától várják az érdeklődőket.

Regisztrálni a szallasmarketing.hu/csoporttalalkozo oldalon lehet.