Vértezze fel magát tudással a Magyar Turizmus Akadémia online továbbképzésein!

Forrás: turizmus.com

 2021. október 13. 09:57

A Magyar Turizmus Akadémia és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány az újraindulást segítendő olyan továbbképzési lehetőséget kínál, melyek a turizmus és a rendezvényszakma jelenlegi személyes, illetve szakmai kihívásaira adnak válaszokat.

A képzések továbbra is több mint 70 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe 2021. december 31-ig, valamint  – amennyiben október 29-ig megrendelik – 2-t fizet 3-at kap akcióval is segítik az újraindulást!

Októberben elstartoltak a vezetői és digitális továbbképzések, novemberben ezeket folytatják, illetve több új képzést is kínálnak kommunikáció, stresszkezelés, vendég/utaskommunikáció területen.

 

Utolsó helyek! 2021. október 20. Generációk együttműködése munkahelyen

Egyik legnagyobb sikerű nyári webinárunk gyakorlati képzése abban segít, hogy a vezetők, középvezetők, csoportvezetők, HR-munkatársak megértsék a különböző generációk gondolkodásmódját, motivációit, és ennek megfelelően tudják alakítani toborzási és megtartási stratégiájukat. Mindemellett hatékony eszközöket kapnak a generációs konfliktusok kezeléséhez, a multigenerációs csapatok előnyeinek kiaknázásához.

Jelentkezési határidő: 2021. október 15. Kedvezményes ár MOST: 13.900 forint/fő + áfa

 

Novemberi képzések, jelentkezés folyamatosan

2021. november 3. Stresszkezelési technikák vezetőknek

A stressz mindennapjaink része lett. Képzésünkön a vezetők ahhoz kapnak segítséget, hogy be tudják azonosítani saját stressztűrő képességeiket, megküzdési stratégiájukat. Mindemellett segítséget kapnak ahhoz, hogy a munkatársaikat is segíteni tudják a stressz leküzdésében, valamint, hogy detektálni és megelőzni tudják a kiégést. Képzésünket azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik a pandémia után az újranyitással még több kihívással állnak szemben, valamint csapataikat motiválni és összetartani egyre nagyobb kihívás egy ilyen felfokozott helyzetben.

Jelentkezési határidő: 2021. október 29. Kedvezményes ár MOST: 13.900 forint/fő + áfa

 

2021. november 5. és november 12. Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés

A vezető szakmai és kommunikációs felelőssége az újraindulással folyamatosan nőni fog, míg a külső körülmények megváltoztak. Képzésünk a vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés gyakorlati eszköztárának és módszereinek feldolgozásával ad hatékony segítséget a kollégák megtartására, a szervezeti hatékonyság növelésére. A képzést bármilyen vezetői vagy senior pozícióban dolgozó munkatársaknak ajánljuk, akik csapatot működtetnek.

Jelentkezési határidő: 2021. november 2. Kedvezményes  ár MOST: 27.800 forint/fő + áfa


2021. november 10. Önismerettel a stressz leküzdéséért: stresszkezelés, lelki ellenállóképesség-fejlesztés MINDENKINEK

Nemcsak a vezetők, hanem a munkatársak is érezhettek már olyat, hogy elfogyott az erejük, és nem akarnak újabb kihívásokkal vagy megoldandó feladatokkal szembenézni. A turizmus és a rendezvényszakma most pont egy ilyen stresszes időszakban van. Képzésünket ajánljuk MINDENKINEK, akinek az élethelyzetében a stressz megnövekedett szinten, huzamosabb ideje jelen van, és ez kihatással van munkavégzésére is. Segítünk a lelki ellenálló képesség beazonosításában és növelésében, a megelőzési technikák elsajátításában, illetve az utólagos feldolgozásban.

Jelentkezési határidő: 2021. november 5. Kedvezményes ár MOST: 13.900 forint/fő + áfa

 

2021. november 17. Kiválasztás, interjútechnika – A csapat kiválasztása, megfelelő jelölt a megfelelő pozícióra!

Soha nem volt olyan nehéz a munkaerő-felvétel, mint most, de vajon mi alapján, hol és hogyan érdemes keresni a munkavállalót? Miért az employer branding része a kiválasztási folyamat? Mi történik akkor, ha nem megfelelően lett a folyamat felépítve? Tippek, trükkök, taktikák a kiválasztási folyamatban, minden, amit meg kell kérdezni, de mi az, amit nem? Mire figyeljünk, hogy biztosan ne lőjünk mellé? A képzést minden olyan szakmai vezetőnek vagy munkatársnak ajánljuk, akik részt vesznek új munkaerő felvételében akár szakmai, akár HR-oldalon.

Jelentkezési határidő: 2021. november 12. Kedvezményes ár MOST: 13.900 forint/fő + áfa

 

2021. november 19. Vezetői önismeret és hatékonyságfejlesztés

Soha nem tapasztalt kihívásokkal néztek szembe a vezetők az elmúlt időszakban. Soha nem volt még ennyire fontos a vezető személyisége, viselkedése, gondolkodásmódja. De valóban ismerjük vezetőként egyéni erősségeinket? Személyre szabott viselkedési és motivációs elemzésünk konkrét, egzakt megoldásokkal segíti képzésünk résztvevőit a hatékonyság növelésében, az igazi erősségek beazonosításában, a magasabb motiváció megőrzésében, az ideális munkakörnyezet és a megfelelő kommunikáció kialakításában, a kiégés megelőzésében, az ideális munka és magánélet egyensúlyának megtalálásában.

Jelentkezési határidő: 2021. november 12. Kedvezményes ár MOST 39.900,- Ft/fő+áfa

 

2021. november 24. Élményalapú online meetingek, workshopok, programok megvalósítása digitális eszközökkel

Egyre több "találkozásunk" zajlik a digitális térben. Ez a gyakorlat valószínűleg megmarad. Mindnyájan tapasztaljuk a zoomfáradtságot, a virtuális megbeszélések unalmassá, érdektelenné válnak..., pedig így kellene összetartani, motiválni a kollégáinkat. Képzésünket ajánljuk mindenkinek, akik csapatot vagy külső szakmai kapcsolatokat működtetnek, és szeretnék megtanulni a digitális tér adta élményalapú technológiáit, mellyel akár egy belső meeting, bármilyen értekezlet, prezentáció vagy összejövetel színesebbé, hatékonyabbá tehető.

Jelentkezési határidő: 2021. november 19. Kedvezményes ár MOST: 9.900 Ft/fő + áfa

 

2021. november 26. Vendég és utaskezelés – „Kommunikációs kisokos” a különböző személyiségtípusokhoz

A szakmánkban jó ideje dolgozók szerint már első ránézésre meg lehet állapítani egy vendégről/utasról a típusát, az elvárásait. De ez valóban így van? Melyek azok a jelek, amikre figyelnünk kell?  Milyen praktikákkal tudjuk beazonosítani a típusokat? Képzésünk konkrét gyakorlati tudnivalót ad a vendég/utastípusokkal való megfelelő kommunikációhoz, melynek az elégedettségi mutatókban való megjelenése kézzelfogható üzleti előnyhöz juttatja a szolgáltatókat. Képzésünket ajánljuk mindenkinek, akinek közvetlen vendég vagy utaskapcsolata van bármilyen turisztikai pozícióban.

Jelentkezési határidő: 2021. november 23. Kedvezményes ár MOST: 9.900  Ft/fő + áfa

 

Ízelítő a decemberi képzésekből

2021. december 1. Motiválás egyszerűen és eredményesen – Csoportos képzés vezetők számára

2021. december 3. A vendéggel/utassal való profi bánásmód alapjai lépésről lépésre – Csoportos kommunikációs alapképzés kezdőknek

2021. december 2. és 8. Személyes értékesítés újra a fókuszban! – Értékesítési alapozó képzés, avagy hogyan növeljük leggyorsabban bevételeinket? - Csoportos képzés ügyfélkapcsolattal rendelkező munkatársaknak

2021. december 8. Generációk együttműködése munkahelyen – Csoportos képzés vezetőknek, akik több generációs csapatokat vezetnek

2021. december 10. Vendéggel, utassal való hatékony kommunikáció – profi panasz – és konfliktuskezelés – Csoportos kommunikációs képzés haladóknak

és Élményalapú online meetingek, workshopok, programok megvalósítása digitális eszközökkel - Csoportos haladó digitális készségfejlesztés képzés

A képzések az online térbe átültetett tréningek, így nagy fokú odafigyelést és együttműködést feltételeznek a résztvevőktől a maximális hatékonyság érdekében. A képzések 4, illetve 6 órás modulokban indulnak, hogy a munkaidőbe viszonylag könnyen beilleszthetőek legyenek.

A képzések elvégzése után Magyar Turizmus Akadémia felnőttképzési tanúsítványt kap minden résztvevő, ezzel is garantálva a minőséget, a célzott turisztikai gyakorlati feladatokat. Jelentkezni az adott képzés jelentkezési felületén lehet.

 

(X)