Öt Marketing Diamond Awards gyémánt a Pearl Marketing and Management Kft.-nek

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. március 17. 11:04

Kihirdették az idén hatodik alkalommal megrendezett Marketing Diamond Awards országos verseny nyerteseit, amely eseményen öt rangos elismerést vehetett át a békéscsabai Pearl Marketing and Management ügynökség.

Rekord számú jelentkező, soha nem látott mennyiségű, 125 benyújtott pályázat, mind a 11 versenykategóriában nevezett résztvevő, neves szakmai partnerrel való együttműködés, járványkompatibilis videós bemutatkozók – csak néhány újdonság, amely egy különös év után történt a kisebb cégek és ügynökségek, illetve alacsonyabb kommunikációs büdzsével gazdálkodó vállalatok legfontosabb marketingversenyén.

A versenyt alapító Magyar Marketing Szövetség idén először ügynökségi partnerrel, a Lounge Grouppal együttműködésben díjazta a legkreatívabb kommunikációs aktivitásokat.

A verseny zsűrijében a hazai marketingszakma fontos szereplői kaptak helyet. A testület döntése nyomán a fődíjak és a különdíjak mellett „marketing gyémántokkal” díjazták az előzetesen megadott értékelési szempontoknak megfelelő pályázatokat. A fődíjakat a legtöbb „gyémántot” gyűjtők nyerték el. A gyémánttal elismert megbízók és ügynökségek emellett felkerülnek a Magyar Marketing Szövetség Diamond List szakmai felsorolására is. Az idei év különlegessége, hogy a Lounge Group a verseny névadó partnereként szakmai különdíjakkal, képzésekkel támogatja a nyerteseket.

„A marketing gazdaságmotorizációs szerepe elvitathatatlan, hiszen jól végezve támogatja az üzleti növekedést, a stabilitást, a fenntarthatóságot és az innovációt. A pályázók száma is bizonyítja, hogy sokan hisznek a marketing erejében, feladatunk pedig az, hogy még többen tegyenek így. A pandémia időszakában még nagyobb hangsúly kerül az olyan területekre, mint a termék- és szolgáltatásinnováció. Fő célunk pedig az, hogy a legjobb gyakorlatokat megosszuk, népszerűsítsük, és így járuljunk hozzá a szakma további fejlődéséhez” – mutatta be a koncepciót Hinora Ferenc, a verseny zsűrijének, illetve a Magyar Marketing Szövetség elnöke.

Hinora Ferenc, a Magyar Marketing Szövetség elnöke (b) és Kiss László, a Pearl Marketing and Management Kft. tulajdonos-ügyvezetője (j)

Fotó: Pearl Marketing and Management Kft.

"A Pearl Marketing and Management Kft. békéscsabai székhellyel működő ügynökség, fő profiljai: a szállodaüzemeltetés, turisztikai és településmenedzsment, illetve marketingügynökségi feladatok ellátása. Ez utóbbi területhez kapcsolódóan nevezett a csapat több pályaművet 2021. év végén a rangos országos elismerésre, amelynek során az alábbiakban ismertetett projektjeink részesültek 5 db "Marketing Diamond Awards" gyémánt elismerésben. Immáron 17 ilyen díjjal büszkélkedhetünk az elmúlt hat évet figyelembe véve. Minden egyes projektünk jól szervezett csapatmunka eredménye, amelyért köszönet illeti meg az azokban részt vevő kollégák és közreműködők mindegyikét, továbbá megbízóinkat is. Büszkék vagyunk rá, hogy a fővárostól távol működő vállalkozásként is évről évre felfigyelnek ránk!” - mondta Kiss László a cég tulajdonosa.

A Pearl Marketing and Management Kft. Marketing Diamond Awards gyémánt elismerésben részesített projektjei:

Produkciós és nyomdai gyártások Libamáj Szövetség Klaszter gasztrofilmek
Egyéb digitális megoldások Libamáj Szövetség Klaszter gasztrofilmek
Márkaépítés Mohács soft marketing stratégia
Márkaépítés Salgótarján weboldal és turisztikai arculat
Produkciós és nyomdai gyártások Libamáj Szövetség Klaszter gasztrofilmek

 

(X)