Ötéves a Colosseum Mórahalmon

Forrás: turizmus.com

 2016. április 08. 12:06

Négycsillagos szállodánk 2011 áprilisa óta 82 szobával várja vendégeit a Szegedtől csupán 20 km-re található fürdővárosban, Mórahalmon, közvetlenül a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett.

Wellnessrészlegünkön és a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben igazi négycsillagos wellness-kényeztetés vár vendégeinkre, ahol a feledhetetlen élményeket összesen 26 medence, 15 szauna, óriáscsúszdák, továbbá wellness-szolgáltatások és kezelések széles választéka biztosítja. Éttermünkben garantáltan gasztronómiai élvezetekben van része a vendégeknek. Étlapunkon igazi gourmet-fogásokat találnak, melyek mellé kiváló minőségű borokból és pálinkákból, valamint hűsítő koktélok kínálatából választhatnak. Bőséges büféasztalunkon pedig regionális, nemzeti és nemzetközi ínyencségek sorakoznak. A legkisebbek kényelméről és szórakozásáról játszószobával, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal és gyermek-animációval gondoskodunk. A Colosseum Hotel elegáns és minden igényt kielégítő helyszínt biztosít konferenciák, üzleti megbeszélések, családi rendezvények megtartására. A professzionális kiszolgálás, modern technikai háttér, étel- és italkínálat sokszínűsége biztosítja a rendezvények sikerét. A 160 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, a tetőterasz, a különálló részre osztható étterem, a Szivarszoba, és a különleges élményeket kínáló wellnessrészleg teljes körű szolgáltatást nyújt vendégeink számára.

Nyitás óta, folyamatos emelkedés figyelhető meg, mind az átlagár, mind a foglaltság tekintetében. A nyitás évéhez képest közel 4.000 Ft-os átlagár és 20%-os foglaltság emelkedés volt jellemző 2015-tel bezárólag. A tavalyi, 70% közeli éves foglaltságot, idén még magasabbra tervezzük, valamint átlagár tekintetében is további jelentős emelést tűztünk ki célul. Az év első negyedévében elért kimagasló teljesítményünkre alapozzuk célkitűzéseinket. Nagyon fontos megemlíteni, hogy a szálloda szép teljesítményének záloga a magas szolgáltatási színvonal. Szállodánk több alkalommal megkapta az Év legbarátságosabb szálláshelye díjat, továbbá Magyar Turizmus Minőség díjjal is elismerték munkánkat.

A jubileum apropóján egész évben, hetente változó ital- és masszázsakciókkal kedveskedünk vendégeinknek az 5-ös szám jegyében.

A 2016-os évre vonatkozólag több fejlesztést is tervezünk, többek között egy új és modern büfépulttal tesszük még exkluzívabbá éttermi szolgáltatásunkat. (X)