Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik műsorvezetője

Forrás: turizmus.com

 2020. október 24. 17:41

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik. Az est egyik magyarországi műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara lesz, aki a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül élőben tudósít majd.

Mint arról már beszámoltunk, a járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV EMA egy soha nem látott online showműsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő elmondta, hogy a november 8-i esemény során hazánk különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével egy virtuális utazáson vehetnek részt és felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt. A nézők a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek és részesei lehetnek az egyedülálló shownak.

Palvin Barbara az esemény kapcsán úgy nyilatkozott , "ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van."

Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd a díjkiosztó show-ban

Fotó: 123rf.com

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről a szervezők később adnak tájékoztatást.

A régió most először ad otthont ennek a világhírű eseménynek. A showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek így egymilliárd nézőhöz juthatnak el. "Az egész világ figyelmét fel tudjuk hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja" – írta a Magyar Turisztikai Ügynökség közleményében.