Pályázatot írtak ki a BFTK ügyvezetői pozíciójára

Forrás: turizmus.com

 2019. december 16. 18:07

December 16-án jelent meg a felhívás, miszerint január 13-ig lehet pályázni a BFTK ügyvezető igazgatói pozíciójára. Az állást március 1-jétől lehet betölteni.

A fővárosi önkormányzat pályázati kiírása önmagában jelzi, hogy Budapest vezetése egyben kívánja tartani a turisztikai marketingért felelős szervezetet, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központot.

A BFTK vezetésére olyan szakembert keresnek, aki közgazdasági, jogi, bölcsészettudományi, társadalomtudományi vagy művészeti területen szerzett, mesterfokozatnak megfelelő felsőoktatási végzettséggel és legalább ötéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a társaság fő tevékenysége szerinti területen.

Az angol nyelv magas szintű ismerete előnyt jelent. A megbízás határozatlan időre szól.

A BFTK feladata a budapesti attrakció- és termékfejlesztés ösztönzése, valamint fesztiválok, programok szervezése

Fotó: Pixabay

A Fővárosi Közgyűlés december 11-én döntött úgy, hogy a jelenlegi ügyvezető, Bán Teodóra december 31-én lejáró mandátumát február végéig meghosszabbítja.

Bán Tedóra a turizmus.com kérdésére elmondta, hogy a két hónapos szerződéshosszabbításra technikailag még nem történt meg az aláírás. Azt is közölte, hogy még nem döntötte el, benyújtja-e pályázatát január 13-ig a BFTK további vezetésére.