Protokoll haladóknak

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. április 08. 14:40

Új képzést indít a Magyar Turizmus Akadémia: Üzleti, diplomáciai és kiemelt rendezvényprotokoll a szálloda-, vendéglátó- és rendezvényiparban dolgozók részére.

A korábbi protokollképzésekre alapozva a protokoll különleges esetei és a különleges bánásmódban részesített személyek részvételével megvalósított rendezvények, programok sajátosságai állnak a képzés középpontjában. Mindemellett a digitális diplomácia és az online protokoll ismeretek is kiemelt jelentőséggel bírnak ebben a témában.

Miért érdemes rá jelentkezni?

  • A résztvevők megtanulnak formai-tartalmi szempontból hatékonyan és hitelesen kommunikálni az online térben.
  • Képesek lesznek hatékonyan felkészülni vagy egy vezetőt felkészíteni belföldi és nemzetközi tárgyalási alkalmakra.
  • Megismerik a különleges ceremóniák protokollszabályait, amelyek birtokában magabiztosan fognak tudni ilyen típusú rendezvényeket szervezni, illetve részt venni vendégként vagy házigazdaként.
  • Képesek lesznek felkészülten előkészíteni és megvalósítani védett személyekkel, illetve védett objektumokban tervezett rendezvényeket.


Kinek ajánljuk a képzést?

  • Azoknak a kollégáknak, akik már elsajátították a szükséges alapismereteket (és/ vagy részt vettek a Magyar Turizmus Akadémia korábbi rendezvényprotokoll és idegenforgalmi protokoll továbbképzésén), és munkájukhoz szükségük van szakprotokoll ismeretekre is;
  • Akik csoport-, közép- vagy felsővezetőként dolgoznak a turizmus, vendéglátás vagy rendezvényiparágban;
  • ügyfélkapcsolatokkal rendelkező rendezvényszervezőknek.


A részletes tematika és a jelentkezési felület az alábbiakban elérhető; várják a résztvevőket erre a nem mindennapi tudást adó, hiánypótló képzésünkre!

2022. május 10., 17., 24. és 31.
Keddenként 16:00–18:00 óra

PROTOKOLL HALADÓKNAK – Üzleti, diplomáciai, és kiemelt rendezvényprotokoll a szálloda-, vendéglátó- és rendezvényiparban dolgozók részére - 4 alkalmas

Kedvezményes részvételi díj: 40 000 Ft/fő + áfa
Jelentkezési határidő: 2022. május 6.


Borítókép: 123rf.com

(X)