Rangos elismerés Kínából: Magyarország a top 10-ben

Forrás: turizmus.com

 2020. március 03. 15:20

Magyarország és a hazai turizmus ismét újabb rangos elismerést kapott Kínából. Bekerült a top 10 kulturális turisztikai desztináció és a top 10 legnépszerűbb desztináció közé – tájékoztatott a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A terjedő koronavírus kapcsán ésszerű döntést hozott a National Tourism Fashion Awards kínai nemzeti turisztikai díj szervezőbizottsága. A kínai utazási szakma és a helyi turisztikai szakemberei számára meghatározó jelentőséggel bíró díj szervezői idén a korábbi fényűző gála helyett online díjátadót szerveztek február 28-án.

A kínai utazási szakma számára meghatározó jelentőségű díj a National Tourism Fashion Awards

Fotó: MTÜ

A korábban 15 egymást követő évben kiosztott díj rangos elismerése azoknak az országoknak és turisztikai desztinációknak, szervezeteknek (légitársaságok, utazási irodák) és látnivalóknak, ahova évről évre egyre több kínai utazik.

A Magyar Turisztikai Ügynökség nevében Yao Yao kínai országspecialista kapcsolódott be az online díjátadóba és vette át a Magyarországnak megítélt „Top 10 Culture Tourism Destination" és a „Top 10 Most Popular Destination" díjakat. Az online díjátadót több mint 22 000 turisztikai szakember látta Kínában.

Két díjat is elnyert Magyarország

Fotó: MTÜ