Regisztráció után ingyenes a szakmai látogatók számára a MICE Business Day

Forrás: turizmus.com

 2022. október 16. 11:51

A kiállítók és a vásárlók mellett a szakmai látogatókra is számítanak a szervezők november 10-én az Anantara New York Palace Hotelben megtartott MICE Business Day-en.
A szakmai látogatók az idén jegyvásárlás nélkül vehetnek részt a céges rendezvény- és utaztatói piac első számú hazai networking eseményén. A részvétel ingyenes, de sikeres regisztrációhoz kötött.

Regisztráljon szakmai jegyért minél hamarabb! >>>

Az iparág legfontosabb hazai találkozóján résztvevők magyar és nemzetközi szakértőktől értesülhetnek az aktuális piaci trendekről, hiszen az esemény az idei évben is a hagyományos szakmai fórummal veszi kezdetét, melynek során a fenntarthatóságról és annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól adnak elő nemzetközi szinten elismert szakemberek.

mbd2022

A 2022-es MICE Business Dayt november 10-én az Anantara New York Palace Hotelben tartják

Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

A fórumot követően a résztvevők kötetlen beszélgetéseket folytathatnak a szakmaképviselőivel, üzleti rendezvények, konferenciák, inszentív utak, családi napok, családi napok szervezőivel, szálláshelyek, vendéglátóipari egységek, rendezvényhelyszínek képviselőivel, programgazdákkal, oktatókkal és turisztikai képzésen részt vevőkkel.

A szakmai látogatók a helyszínen értékesítési tevékenységet nem folytathatnak, ezt a szervezők fokozottan ellenőrzik.

A szakmai jegy belépést biztosít a MICE Business Day-re, részvételi lehetőséget kínál a délelőtti szakmai fórumon, tartalmazza az egész napos kávészünetet és az üzleti ebédet. Szakmai jegy igénylésére cégenként két fő jogosult.