Várjuk a CheckINN Turisztikai Karrier Expón, regisztráljon!

Forrás: turizmus.com

 2020. február 22. 16:00

Az Utazás kiállítás első két napján látogatható CheckINN Turisztikai Karrier Expón nemcsak az állást keresők és kínálók találhatnak egymásra, hanem szakmai, valamint diákoknak szóló programok is várják az érdeklődőket.

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Turizmus Kft. által első alkalommal megszervezett CheckINN Turisztikai Karrier Expo az első olyan hazai állásbörze, mely kifejezetten a turisztikai szektorban munkát kínáló vállalkozásokat vonultatja fel február 27–28. között a Hungexpo legnagyobb pavilonjában.

A 45 kiállító cég lefedi az ágazat teljes spektrumát a szálloda- és vendéglátóipartól kezdve az utazási irodákon, a szakirányú egyetemeken és a szakmai szövetségeken át a kulturális intézményekig. A kiállítók listáját itt érheti el.

 

Inspiráló szakmai előadások

A CheckINN Turisztikai Karrier Expo 1000 négyzetméteres területén felépített színpadon mind a két nap válogatott szakmai előadások zajlanak. A február 27-i nyitónapon többek között bemutatkozik az Utazás kiállítás külföldi és belföldi díszvendége, Olaszország, valamint Eger és térsége. Napirendre kerülnek a szektort érintő legfontosabb kérdések, trendek is, ennek kapcsán beszélgetések zajlanak a felkészült és motivált munkaerő biztosításáról hazai és nemzetközi jó gyakorlatok bemutatásával.A karrier expo második napja a diákokra, pályakezdőkre koncentrál, így ekkor a karrierindítás és az álláskeresés lesz a vezérfonal. Inspirációként pedig helyet kapnak a turisztikai szektor sikertörténetei is, többek között olyan ismert fiatalok beszélnek karrierjük kihívásairól, mint Vértes János, a Beyond The Standard és Kolorádó Fesztivál alapítója, Csiszár Virág, aki a Sziget és a céghez tartozó többi fesztivál élő zenés fellépőiért felel, vagy Boros Regina, aki útjára indította a budapesti Macaron-napot és a Black Food Festivalt.

A CheckINN Turisztikai Karrier Expo teljes szakmai programját itt tekintheti meg.

 

Regisztráljon a belépőért!

A karrier expo látogatása mind a szakemberek, mind a diákok számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegyül szolgál, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.

Az ingyenes regisztrációért kattintson ide! >>>>