Regisztráljon a TDM konferenciára!

Forrás: turizmus.com

 2018. november 22. 18:12

A Magyar TDM Szövetség XX. Országos TDM Konferenciájának ezúttal Tata és az Old Lake Golf Club&Hotel**** ad helyszínt.

A 2018. november 29-30-án, a Tata és Környéke Turizmus Egyesülettel, valamint a Duna-Gerecse Nonprofit Kft-vel közösen megrendezésre kerülő esemény fókuszában ezúttal is a TDM rendszer jelene és jövője áll.

A kétnapos találkozó tematikája a fentiek mellett konkrétan érinti a kiemelt és jelentős fejlesztési térségek pozícionálását, a változás- és stratégiai menedzsmentet, és ezzel összefüggésben a leaderré válás fontosságát, és bemutatja a turizmus-fejlesztésben található rejtett tartalékokat is. Az önkormányzatok, és szakmai szervezetek képviselőivel szervezett pódiumbeszélgetést egy saját felmérés eredményének a bemutatása vezeti fel: „Látkép az uniós pályázatok után – a TDM szervezetek szerepének jelentősége.”

 

A konferencia második napján a már megszokott TDM Agorát rendezik meg, ezúttal öt témában. Szakértőink bemutatják, hogyan lehet ingyenesen bekerülni a sajtóba, részleteket tudhatunk meg a website látogatottságának növelésével kapcsolatosan, szóba kerül az Instagram szerepe a szervezetek életében, megtudhatjuk, hogy a bennünk lévő tudást hogyan tudjuk a legjobban kihozni magunkból a facilitáció segítségével, valamint közösen elmélkedünk a desztinációk jelentős részében megvalósuló attrakciófejlesztés dilemmáiról.

A szokásokhoz híven a rendezvényt megelőző napon, november 28-án 16.30 órától kerül sor a Magyar TDM Szövetség Közgyűlésére.

Regisztrálni és szállást foglalni 2018. november 26. 16.00 óráig ezen a linken lehet! Kérdés, kérés esetén kérjük, keresse Horváth Viktória titkárt az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen!