Rendezvényprotokoll - Minden, amit egy rendezvényszervezőnek tudnia kell

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. január 26. 10:00

Február 15-én debütál a Magyar Turizmus Akadémia 5 modulból álló Rendezvényprotokoll képzéssorozata!

Ahhoz, hogy egy rendezvény sikeres legyen, a megrendelők elégedettek legyenek és visszatérjenek, feltétlenül szükségesek a rendezvényprotokoll ismeretek. Hogy ez mit is jelent a rendezvényszervezésben? Illem, etikett? Vagy ennél sokkal több? Hiánypótló továbbképzésünk erre ad választ.

Az 5 alkalmas képzés során a résztvevők elsajátítják a megfelelő szóbeli és írásbeli kommunikációt, a profi háznézés/házbejárás menetét és a rendezvénytípusok kötelező elemeit. Képesek lesznek ezt követően eligazodni a különböző rendezvénytípusok szervezési sajátosságait illetően, különös tekintettel az étkezésekre, ültetésre, terítésre és egyéb programokra. Mindemellett megértik a follow-up fontosságát és megtanulják a megfelelő formáját.

Képzéseik jól beépíthetőek a napi munkarendbe, hiszen minden alkalom délután 16:00-18:00 óra között zajlik, online tréning formájában.

2022. február 15., 22., március 1., 7., 22. - 16:00–18:00 óra
Rendezvényprotokoll - minden, amit egy rendezvényszervezőnek tudnia KELL – 5 modulból álló csoportos képzés

Az 5 modulból álló képzéssorozatunkon a rendezvényszervezéssel kapcsolatos legfontosabb protokollszabályokat sajátítják el a résztvevők. Minden egyes alkalma egy külön témát mutat be, amelyek ismerete nélkül valóban nehéz sikeres rendezvényt szervezni.

Képzésünk konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, mik azok a követelmények egy rendezvény során, melyeket minden rendezvényszervezőnek ismernie kell ahhoz, hogy elkerülhesse az esetleges kínos helyzeteket.

Ajánljuk minden rendezvényszervezőnek, legyen junior vagy szenior beosztásban, dolgozzon rendezvényigazgatóként vagy bankett menedzserként, szállodai értékesítőként, asszisztensként, rendezvényügynökségnél, konferenciaszervezőnél vagy egyszerűen csak ő feleljen a cégnél a rendezvényekért.

Jelentkezési határidő: 2022. február 12.
Kedvezményes részvételi díj: 40 000 Ft/fő + áfa

Részletekért és a jelentkezéshez IDE kattints!

(X)


 

Borítókép: ©qingwa/123rf.com