Safe & Healthy minősítéssel rendezték meg a Conventa Trade Show-t

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 29. 18:39

Augusztus 25–27-én zajlott a régió legrégebbi MICE rendezvénye a Conventa Trade Show, most első ízben hibrid formában. Az ljubljanai szakvásár jó példa volt arra, hogyan lehet nagy üzleti rendezvényeket biztonságosan és felelősségteljesen megvalósítani a járvány idején.

A Conventa Trade Show kiegészült a Conventa Crossover konferenciával, így csaknem egy teljes hetet szentelhettek a szakmabelieknek a régió MICE szolgáltatásainak.

A Conventán ezúttal 77 kiállító várta a több mint 110 szakmai vásárlót, akik közel 2000 tárgyalást bonyolíthattak le a helyszínen vagy online bekapcsolódva.

A szervezők fokozottan odafigyeltek a résztvevők egészségügyi biztonságára, a regisztráció a „beoltott/tesztelt/meggyógyult” szabály betartásával zajlott. Az összes résztvevő 86 százaléka rendelkezett oltási igazolvánnyal. Az oltatlan személyeknek érkezéskor negatív PCR- vagy antigén gyorstesztet kellett bemutatniuk, de a helyszínen is volt lehetőség tesztelni.

Az idei Conventát hibrid formában rendezték meg, de a részt vevő nemzetközi vásárlóknak csak kis százaléka kapcsolódott be az esemény online platformján. Ez alátámasztotta azt a feltételezést, hogy a vágy a személyes találkozásra erősebb, mint valaha.

conventa

A Conventán ezúttal 77 kiállító várta a több mint 110 szakmai vásárlót, akik közel 2000 tárgyalást bonyolíthattak le a helyszínen vagy online

Fotó: PR in Hungary

A Conventa Crossover szervezője, a Toleranca Marketing a Szlovén Kongresszusi Irodától megkapta a Safe & Healthy Meetings minősítést, ezzel is biztosítva a résztvevők magas szintű egészségügyi biztonságát.

Gorazd Čad, a Toleranca Marketing tulajdonos-ügyvezetője, egyben a Conventa társalapítója elmondta, hogy az idei Conventa hét megszervezése rendkívül nagy kihívást jelentett. A négynapos esemény programjainak összehangolása, a résztvevők magas elvárásai és a logisztikai korlátok bizonyultak a legnagyobb kihívásnak. A jelenlegi helyzetben komoly feladat volt a nemzetközi vendégek beutaztatásának megszervezése is.

conventa

A Conventa szervezői és a magyar delegáció

Fotó: PR in Hungary

Az idei Conventa legfőbb küldetése az volt, hogy újra bizalmat építsen az élő rendezvények iránt és ezt sikerült is elérnie, hiszen a négynapos szakmai programsorozat eredményesen és teljes biztonságban zajlott a szlovén fővárosban.

conventa

A Conventa résztvevőinek 86 százaléka rendelkezett oltási igazolvánnyal, a többieknek pedig tesztet kellett bemutatniuk

Fotó: PR in Hungary