Saját mesekönyvvel ünnepel a Kolping Hotel

Forrás: turizmus.com

 2016. január 09. 16:40

A szálloda húsz éves jubileumának alkalmából idén minden nap ünnep lesz a Kolping Hotelben. Közel 100 témahét, 52 híres ember, 12 nagy előadás és 4 meglepetés is várja a vendégeket.

A jubileumi programsorozat már megkezdődött, az első jubileumi meglepetés, hogy hamarosan megjelenik a szálloda első saját mesekönyve.

A történet főszereplője Bobó, a szálloda kabala-vízilova, aki a kezdetekkor „csatlakozott" a csapathoz. Most végre kiderül, honnan jött, és milyen kalandokon keresztül jutott el odáig, hogy a hotellel együtt felnőve megtalálta élete párját, Mimit, a csodaszép vízilólányt.

Régóta dédelgetett tervük megvalósításakor különleges összefogás eredményének örülnek most a Kolping Hotelben. Boldizsár Ildikó meseterapeuta tollából ismerhetik meg a vendégek a történeteket, ígya könyv értékes szereplőként kerülhet a családok kedvenc esti meséi közé. Az izgalmas sorokat Timkó Bíbor illusztrációi keltik életre. A szálloda a könyv árából befolyó teljes összeget felajánlja a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak.

A Bobó-rajongók körében máris nagy az érdeklődés, a limitált példányszámú könyvek egy része már a nyomdába adás pillanatában gazdára talált. (x)