SELF-COACHINGGAL az eredményességért

Forrás: turizmus.com

 2018. október 03. 11:00

Minden élethelyzet tartogat magában növekedési és fejlődési lehetőséget, és aki a megfelelőeszközök birtokában van, mindenből építkezni tud.

A self-coaching egy tudatos technikákra építőkoncepció, amelyben az önismeret, önfejlesztés felelősségét és lehetőségét az egyén a saját kezébe veszi, tudatosan építi önmagát, tehát tesz azért, hogy a személyiségfejlődés szempontjából a számára legjobb úton haladjon.

 

A Menedzserképző Központ interaktív workshopján olyan konkrét eszközöket ismerhet meg, amelyeket mind a munkában, mind a magánéletben hasznosítani tud már másnaptól. A self-coachingot megismerők a saját erőforrás- és motivációs térképük készítésével további fejlesztéseket tudnak építeni, a csoportdinamika segítségével pedig olyan területekre is reflektálhatnak, amelyekre esetleg korábban nem volt alkalmuk.

2018. november 7. (szerda), 09.00 – 13.00 | Budapest, Danubius Hotel Astoria

Kedvezményes jelentkezés

A résztvevők munkafüzetet és kártyacsomagot kapnak ajándékba, amelyben az elméleti háttér(maximum 20%) összefoglalása mellett további self-coaching gyakorlatokat találnak.

Kedvezményes részvételi díj: a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére: 18 000 Ft + áfa

A rendezvényről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a regisztrációra az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

Egyéb kérdések:
Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187 M
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.

 

(x)

Kapcsolódó cikkek