Sikeres pályázatok és szakmai tervek a Magyar Kempingszövetségben

Forrás: turizmus.com

 2023. május 31. 07:32

A márciusi szakmai rendezvényt követően május 25-én a Kempingszövetség ismét összehívta tagjait, az éves közgyűlés alkalmából. A rendezvényen az elnökség ismertette a 2022. évi szakmai munka eredményeit, sikeres pályázatait, majd közös gondolkodásra hívta a Tagokat a jövőbeli tervek kapcsán.

A Kempingszövetség 1992 óta fogja össze a kempingszakmát az ország egész területéről. 30 év alatt folyamatosan alkalmazkodva a vendégigények és a turizmusirányítás változásaihoz, aktívan képviselték a hazai kempingeket, felhívva a figyelmet a kemping ágazat sajátosságaira és szerepére. Tevékenységüket nem korlátozta kizárólag a tagjaira, a kempingek teljes körét igyekezett ellátni aktuális információkkal, szakmai tanácsokkal.

Május 25-én Hévízen tartotta meg éves közgyűlését a Magyar Kempingszövetség, ahol az elnökség ismertette a 2022. évi szakmai munka tartalmát, eredményeit, sikeres pályázatait, majd közös gondolkodásra hívta a Tagokat a jövőbeli tervek, elképzelések kapcsán.

A szövetség elnöksége a hévízi közgyűlésen

Fotó: Magyar Kempingszövetség

Ennek keretében élénk tervezés vette kezdetét a következő időszak feladataival kapcsolatban, mind az online, mind a személyes résztvevők bevonásával. A tagság kiállt a Szövetség további megerősítését szolgáló lehetőségek felkutatása mellett, valamint támogatta szoros szakmai együttműködés kialakítását a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testülettel a kempingek folyamatban lévő minősítésével kapcsolatban.

A hivatalos programot követően a résztvevőknek lehetőségük nyílt bejárni a hévízi Castrum Kemping és Panzió területét, megismerni a folyamatosan megújuló infrastruktúráját és széles körű szolgáltatásait.

Érdekli a tagság vagy kérdése lenne? Lépjen kapcsolatba a Szövetséggel! >>> https://camping.hu/kapcsolat/

Éves tagdíjak már 20.000 Ft / kemping áron elérhető.

Ezt ne hagyja ki!

Ingyenes megjelenés tagkempingek számára a camping.hu honlap kemping kereső rendszerében! 3 nyelven, folyamatos Google Ads kampány támogatással.

Jelentkezzen még ma emailben, jelenjen meg a 2023-as szezonnyitásra a Kempingszövetség honlapján!

(X)