Sikerrel mutatkozott be a CheckINN az Educatio kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2022. január 16. 09:01

Január 13-15 között a HUNGEXPO területén került megrendezésre az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A kiállításon a CheckINN Turisztikai Innovációs Hub is képviseltette magát, hogy projektjeiket népszerűsítse a leendő egyetemisták körében.

A szakkiállításon először résztvevő CheckINN Turisztikai Innovációs Hub standján az érdeklődők megismerkedhettek a CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny, illetve a CheckINN feszt részleteivel, megtekinthették a korábbi versenyek díjátadó ünnepségéről készült felvételeket, illetve kipróbálhatták a CheckINN Turisztikai Állásportál működését is.

checkinn_educatio

A CheckINN standja az Educatio kiállításon

Fotó: CheckINN

A rendezvényen történő megjelenés sikeres volt, hiszen rengeteg középiskolás érdeklődik a turizmus-vendéglátás alapszak iránt, a CheckINN pedig remek lehetőségeket biztosít nekik későbbi tanulmányaik mellé.

„A kiállítást jegyző HÖOK szervezetével a CheckINN egyébként is nagyon aktív kapcsolatot ápol a versenyek népszerűsítése kapcsán, így nem volt kérdés, hogy itt helyünk. Egy ilyenrendezvény nem csak arra alkalmas, hogy megszólítsuk a turizmus iránt érdeklődő fiatalokat, hanem kiváló kapcsolatépítési lehetőségeket is biztosít a különböző egyetemekkel. Arról nem is beszélve, hogy a kiállítók standján maguk is egyetemisták ülnek, így ők is megismerkedhettek a CheckINN branddel és szolgáltatásokkal” – mondta Ilyés Noémi, a CheckINN programok igazgatója.

checkinn_educatio

Az érdeklődők a Turizmus.com magazin digitális különszámával is gazdagodhattak

Fotó: CheckINN

A CheckINN standján a diákok egyedi szelfivideót is készíthettek, amellyel játékba szállhattak egy elektromos rollerért.