Külpiaci értékesítésről a Skal ebéden

Forrás: turizmus.com

 2018. november 01. 12:13

A Skal International Hungary & Budapest október 31-én, Budapest belvárosában, az Urban Betyár étteremben tartotta legutóbbi szakmai ebédjét.

Az összejövetelen először Máté Kristóf, a Magyar Turisztikai Ügynökség értékesítésért felelős igazgatója adott rövid háttér tájékoztatást az MTÜ külpiaci sales aktivitásáról, azon belül, többek között a külképviselői hálózat újjáépítéséről, illetve az ország-szakértői csapat felépítéséről, valamint a külföldi, szakmai vásárokon való megjelenésről.

Az asztalnál Jávorkai Péter, a Skal International Hungary & Budapest elnöke hallgatja Máté Kristóf, értékesítésért felelős MTÜ igazgató előadását az Urban Betyár különtermében

Fotó: turizmus.com

Utána a Skal Taipei képviseletében, az üzleti ügyben Budapesten tartózkodó Charles Yuan, a Skal hagyományainak és jelmondatának - "Doing Business Among Friends” megfelelően, röviden bemutatta két vállalkozását.

Végezetül Jávorkai Péter, magyar Skal elnök osztott meg a tagokkal információkat.
Beszámolt a Skal World Congress-ről (Mombasa, Kenya, október 17-21.), amelyen, többek között új világelnököt és 6 fős executive committee-t választottak, valamint, határozatban rögzítették, hogy a 2020. évi Skal Világkongresszust a Kvarner-öbölben, Horvátországban tartják.

A legközelebbi Skal-kongresszusra egyébként 2019. októberében, Floridában kerül sor, egy óceánjáró fedélzetén.

Jávorkai Péter elmondta azt is, hogy, promóciós jelleggel, a magyar szervezet részt vesz az MSZÉSZ őszi közgyűlésén, Budapesten, valamint, jelen lesznek a november 20-i MICE Business Day-n is, információs pulttal.

November 23-25. között, várhatóan 6-8 fős magyar Skal-delegáció vesz részt a párizsi First EuroSkal konferencián, amelynek célja a megújuló európai Skal klubok szorosabb együttműködésének kialakítása.