SKÅL üzleti ebéd az Utazás 2019. Kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2019. február 26. 11:00

Közel 50 turisztikai felsővezető részvételével tartotta meg üzleti networking ebédjét a SKÅL International Hungary az Utazás 2019. Kiállítás szakmai napján.

Az Expo Congress Hotel legfelső emeleti Sky Bárjában és rendezvénytermében lezajlott eseményen a budapesti SKÅL tagjait és külföldi vendégeiket Jávorkai Péter elnök bevezető szavai után a szálloda frissen kinevezett igazgatónője, Sóvári Katalin köszöntötte.

A rendezvényen prezentációt tartott Arian Spasse, Albánai nagykövete, aki országa hatalmas fejlődés alatt álló turizmusáról, illetve a turisztikai befektetéseket támogató, kedvezményes adózási lehetőségeket is magába foglaló kormányzati politikáról beszélt.

A nagykövet előadását Fazekas Tamás, a Párisi Udvar Hotel igazgatójának prezentációja követte, aki a Mellow Mood Csoport üzemeltetésében, a Hyatt Unbound Collection brandje alatt áprilisban megnyíló műemlék épület sajátosságairól adott elő és egy közeljövőben tartandó SKÅL-eseményre szóló meghívást is átadott az egyesület tagjainak.

A képen balról jobbra: Bocsi Andrea titkár, Arian Spasse albán nagykövet, Nyúl Erika alelnök, Jávorkai Péter, Darázs György alelnök, Ivana Herceg és Skenderovic Marin

Fotó: Skal

A folytatásban a SKÅL elnöke külön köszöntötte az esemény díszvendégét, Skenderovic Marint, a Horvát Idegenforgalmi Közösség közelmúltban leköszönt igazgatóját, és Ivana Herceget, a szervezet új budapesti vezetőjét, akik a folyamatos növekedésben lévő horvátországi magyar beutaztatásról beszéltek.

Jávorkai Péter azt is elmondta, hogy a nagy sikerű 2005-ös zágrábi SKÅL-kongresszus után a nemzetközi turisztikai szervezet 2020-as világtalálkozóját ismét horvát helyszínen, a Kvarner-öbölben tartják.

A rendezvényt kötetlen szakmai networking ebéd zárta, ahol több vendég jelezte belépését a legrégebbi nemzetközi turisztikai szervezet magyar tagozatába.

Kapcsolódó cikkek

Skal karácsony a Gundelben

2018. december 11.