Sorra nyeri a díjakat a Hertz

Forrás: turizmus.com

 2015. május 29. 12:17

Számos nemzetközi elismerést zsebelt be a közelmúltban a Hertz, Olaszországtól a Közel-Keletig.

A TripAdvisoron véleményt megosztó, közel 200 ezer utazó szavazata alapján a Hertz nyerte a „2015 Travelers' Choice" címet az autókölcsönzők között Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban, a Business Traveller Middle East szerint pedig a második alkalommal lett a legjobb autókölcsönző cég. Az Egyesült Királyságban innovációs díjat kapott a 2015-ös Fleet World Honours eseményén, egy másik megmérettetésen pedig a legjobb furgonkölcsönzőnek választották meg.

„A díjak folyamatos innovációnk és a magas minőségű termékeink elismerését jelentik, s egyben jelzik munkatársaink elkötelezettségét ügyfeleink és vállalatunk felé. Továbbra is keményen dolgozunk szolgáltatásaink és kínálatunk fejlesztéséért, hogy az utasok számára a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkifizetődőbb élményt kínáljuk" – nyilatkozta Michel Taride, a Hertz RAC International csoportszintű elnöke.

Korábban Svédországban a Hertzet harmadik alkalommal választották meg a Svéd Business Travel Award megméretésén a legjobb autókölcsönzőnek. (x)