Startol az Aquaticum nyár

Forrás: turizmus.com

 2016. május 17. 20:34

Nyeremény-, sztár- és élményözönnel startol az Aquaticum Nyár. Az élményeket állítólag nem lehet hazavinni. A debreceni Aquaticum idén nyáron megmutatja, hogy mégis.

Ehhez 2016.06.15-08.31. között minimum 3 éjszakát szükséges eltölteni a megújult Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben vagy ellátogatni az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe és részt venni a nyereményjátékban. Aki idén nyáron az Aquaticumot választja, olimpiai sportszereket nyerhet!


Egész nyáron változatos programokkal és a hazai könnyűzenei élet csillagaival várják a családokat:

június 18. - Irigy Hónaljmirigy június 23. - Csepregi Éva július 2. - Animal Cannibals július 7. - Gáspár Laci július 16. - Dér Heni július 30. - Groovehouse augusztus 12. - Wolf Kati /VII. Csúszdabajnokság augusztus 27. - Desperado

 

A nemrég megújult családbarát szálloda a Nagyerdő szívében várja vendégeit minőségi családi apartmanokkal, egy komplexumban a Mediterrán Élményfürdővel, a Szaunavilággal és termálfürdővel, strandfürdővel, gyógyászati és wellness–részleggel, fitnesz-szigettel és óriás gyermekjátszóval. A Natura étteremben egyedülálló kínálattal várják az ételintoleranciával élőket is. (x)