Superbrands díjas a Hunguest Hotels

 2014. április 28. 21:34

A Superbrands 23 tagú, független szakemberekből álló bizottsága a Hunguest Hotels Zrt-t is érdemesnek találta a Superbrands 2014 védjegy viselésére, Magyarországon egyedüli szállodaláncként.

Idén tizedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A bizottság értékelése 2014-ben is kiegészült a GfK Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertség és kedveltség kutatással.

A programot magát közel húsz évvel ezelőtt marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek indították útjára Nagy-Britanniában. Az indulás óta (1995) a világ minden részén ismertté vált, ma már 5 földrész 90 országában jelent különleges minősítést a Superbrands cím.

A szállodalánc azért is büszke a döntésre, mert nem csak egy szálloda nyerte el a minősítést, mint korábban a lillafüredi Hunguest Hotel Palota, hanem a szállodalánc egésze.

A szállodalánc közleményében kiemeli azt is: a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.