Számos újdonsággal jelentkezik februárban a Sirha Budapest

Forrás: turizmus.com

 2020. január 14. 16:20

Hamarosan itt van február 4–6., így egyre több információ áll rendelkezésünkre a régió legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a Sirha Budapest programjáról.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban zajló rendezvény több újdonsággal is várja a szakembereket. Ezek közül az egyik legjelentősebb a Jeunes Chefs Rôtisseurs, melyen 27 év alatti séfek mérik össze tudásukat.

Újdonság a pék, cukrász, kávé és bár szektor szereplői számára kialakított Sirha Business Café is, ahol minden nap a meghatározott iparághoz illő tematikus workshopok zajlanak az érintett terület elismert személyeinek részvételével.

Újdonságokkal és színes programokkal jelentkezik a Sirha Budapest

Fotó: Hungexpo

Mindezt a megszokott módon az aktuális kérdéseket érintő színes konferenciakínálat egészíti ki, olyan szövetségek előadásaival, mint a NÉBIH, a KÖZSZÖV, a Magyar Pékszövetség, a Felelős Gasztrohős vagy a CSAOSZ.

Természetesen nem maradnak el az olyan világszínvonalú programok sem, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, a Közétkeztetési Szakácsverseny, vagy a Sirha Budapest Desszert Verseny.

A díjmentes szakmai regisztráció, valamint a részletes programok megtalálhatók a www.sirha-budapest.com oldalon.

A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin. (X)