Szégner Zsuzsa a spanyol piacért felelős országspecialista

Forrás: turizmus.com

 2018. november 12. 17:55

2018 őszétől Szégner Zsuzsa a Magyar Turisztikai Ügynökség spanyol piacért felelős országspecialistája – tájékoztatott az MTÜ.

Szégner Zsuzsa

Fotó: turizmus.com

Szégner Zsuzsa tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátás és Szálloda Szakán végezte. Spanyol nyelvtudását Argentínában és Spanyolországban folytatott tanulmányai, majd  több mint tíz éves, a spanyol piacon eltöltött munkája során fejlesztette felsőfokú szintre. A folyamatos együttműködés, a napi szintű közös munka eredményeként beható ismeretekkel rendelkezik a vezető spanyol piaci szereplőkről és igényeikről.

Piacismeretét, nemzetközi értékesítési tapasztalatát, külföldi és hazai szolgáltatókkal kialakított partnerkapcsolatait a Europe Incoming Budapest Utazási Iroda Reservation Managereként, később irodavezetőjeként kamatoztatta, majd a STH Special Tours Hungary beutaztató irodánál gyarapította tovább. Az MTÜ-höz a Gundel Étterem bankett igazgatói pozíciójából érkezett, ahol a vendéglátás- és rendezvényértékesítés, illetve bonyolítás területén bővítette szaktudását és kapcsolatait számos hazai és külpiaci szereplővel.

Nemzetközi piacszekértőként munkáját a karrierje során kiépített, kiterjedt spanyolországi kapcsolatrendszere és piacismerete segíti.

Szégner Zsuzsa elérhetőségei:

Mobil szám:  +36-30-445-9967

Email cím: zsuzsa.szegner@mtu.gov.hu