Személyes értékesítés újra a fókuszban

Forrás: turizmus.com

 2021. november 15. 17:21

A Magyar Turizmus Akadémia elindítja értékesítési képzéseit, elsőként egy, a megváltozott ügyféligényekre hangolt értékesítési alapozó képzéssel.

Az elmúlt 1,5 év tapasztalatai azt mutatták, hogy az online térbe áthelyeződött kapcsolatok nagy változásokat hoztak napjaink rutin folyamataiba is. Egyrészt felgyorsult minden, másrészt – az esetleges kiszámíthatatlanság miatt – utolsó perces döntések születnek, hiszen sokan gondolják úgy, hogy a technikai, digitális fejlődés által egy kattintással vagy csupán néhány perc alatt minden megoldható és minden elkészül. Különösen igaz ez az értékesítésben, ahol komplexebb csoportok vagy rendezvények lekérései sokszor egy-két héttel az esemény előtt érkeznek meg a szolgáltatókhoz.

Ebben a világban az az értékesítő vagy ügyfélkapcsolatokkal rendelkező munkatárs lesz sikeres, aki a megfelelő technikákat alkalmazva képes azonnal ráhangolódni az ügyfélre, feltérképezni a pontos elvárásait és olyan bizalmat építeni, hogy félszavakból is megértsék egymást, ami egyben a jövőbeli együttműködés záloga is.

A Magyar Turizmus Akadémia értékesítési alapozó képzése ehhez nyújt segítséget a csoportos lekérésekkel, illetve rendezvényekkel foglalkozó munkatársak számára, akik az ügyféltípusokat ismerve a saját erősségeik mentén könnyedén elérhetik azt, hogy gyorsabb és egyszerűbb legyen a kommunikáció, illetve a későbbiekben zökkenőmentes a lebonyolítás.

Képzésük abban is különleges, hogy a résztvevők mindegyike egy 25 oldalas,  személyre szabott Innermetrix DISC önismereti elemzést kap, hogy értékesítői erősségeiket, stílusukat és kihívásaikat is megismerjék, és ezáltal képesek legyenek még profibb ügyfélkapcsolatok kialakítására.

A képzés időpontja:
1. nap 2021. december 2. / 10:00–14:00
2. nap 2021. december 8. / 10:00–16:00

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. november 19.

Bővebb információ az idén elérhető kedvezményes árról és jelentkezés az alábbiakban:

2021. december 2. és december 8. Személyes értékesítés újra a fókuszban! – Értékesítési alapozó képzés, avagy hogyan növeljük leggyorsabban bevételeinket? – Csoportos képzés ügyfélkapcsolattal rendelkező munkatársaknak

A pandémia előtti keresleti piac az értékesítőkből rendelésfelvevőket csinált. Most viszont szükség van azokra a kompetenciákra, amikkel sikeres partnerkapcsolatokat lehet felépíteni – elindult a verseny az ügyfelekért! Ebben a helyzetben az a cég nyer, aki a leggyorsabban tud ráhangolódni az ügyfelek megváltozott igényeire és ismeri a profi értékesítési technikákat.

Tréningünk alapozó, kiegészítve személyre szabott önismereti teszttel (Innermetrix DISC), hogy az értékesítő erősségeit és kihívásait is feltárjuk, és ezáltal képes legyen profi ügyfélkapcsolatok kialakítására.
Azoknak a munkatársaknak/vezetőknek, akiknek ügyfélkapcsolatuk van- kiemelten értékesítés (reaktív és proaktív is)   és kézzelfogható segítséget szeretnének kapni.

Jelentkezési határidő: 2021. november 19.
Támogatott ár MOST: 43 800 forint/fő + áfa

Részletekért és a jelentkezéshez IDE kattints!

A képzéseken december 31-éig több mint 70 százalékos kedvezménnyel lehet részt venni, amelyet a Magyar Turizmus Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia támogat az újraindulást segítendő.

A képzések az online térbe átültetett személyes tréningek, így nagy fokú odafigyelést és együttműködést feltételeznek a résztvevőktől a maximális hatékonyság érdekében. A képzések 4, illetve 6 órás modulokban indulnak, hogy a munkaidőbe viszonylag könnyen beilleszthetőek legyenek.

 

(X)