Színpadi programokkal és kvízzel várják a vendégeket a BFTK standján

Forrás: turizmus.com

 2020. február 28. 14:22

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ idei bemutatkozás a „Budapest: Világváros karnyújtásnyira” mottó égisze alatt valósul meg.

A BFTK ezúttal is kiemelt turisztikai termékekkel készül a kiállításra: desztinációs szinten a kulturális turizmus és a fesztiválok, valamint a Budapest Card belföldi népszerűsítése kap főszerepet a négy nap során.

Az idei megjelenésben súlyponti szerephez jutnak a szakrális helyszínek, vallási rendezvények és a zarándoklat, mint motiváció. Erre az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus apropóján kerül sor, melynek Budapest ad otthont 2020. szeptember 13-20. között.

A standon 100 négyzetméteren jelenik meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Fotó BFTK/Halmai Gyöngyi

Budapest házigazdaváros standján az alábbi turisztikai szereplők mutatkoznak be: Budapestinfo Point® turisztikai információ, Pesti Vigadó,  Budapesti Történeti Múzeum, InfoPont Magazin, Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt.,  Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt., Esernyős (Óbudai Turisztikai Egyesület), Mr. Nilsz Kft. – City Sightseeing Budapest, VR Tours Budapest, MiniBUD Airport Shuttle, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) turisztikai tagvállalatai,  BUM – Budapesti Tematikus és Bevásárló Utcák, Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom.

A kiállításra a BFTK magyar nyelvű invitatív kiadvánnyal készül „Budapest – Világváros karnyújtásnyira” címmel, amely egyedi, izgalmas megközelítésben vezeti be a belföldi vendéget Budapest kulturális és turisztikai értékeibe, titkaiba.