Szörfözzön ön is a turizmus új hullámain!

Forrás: turizmus.com

 2023. február 01. 16:01

Szeptember 30-án második alkalommal rendezték meg a CheckINN UP névre keresztelt szakmai workshopot, melynek célja a turizmus rövid és hosszútávú trendjeinek és fejlődési irányainak bemutatása volt. Az eseményre a Turizmus.com ismét rendhagyó kiadvánnyal jelentkezett.

Az elmúlt évek nehézségei ellenére a turizmus globális szinten továbbra is az egyik legdinamikusabban fejlődő szektorok közé tartozik, ahol az innováció kiemelt szerepet játszik, így az eseményen ezúttal is tartalmas és izgalmas előadások, illetve panelbeszélgetések hangzottak el. Az „Új hullámok a turizmusban” címre keresztelt rendezvény célja az volt, hogy megismertesse azokat az aktuális trendeket és irányvonalakat, amelyekkel a turizmusban rövid és hosszú távon találkozhatunk majd az elkövetkezendő időszakban.

A rendezvény szakmai tartalmának összefoglalásaként ismét rendhagyó kiadvány készült a Turizmus Kft. gondozásában „CheckINN UP New Waves” címmel.

Szeptember 30-án második alkalommal rendezték meg a CheckINN UP névre keresztelt szakmai workshopot

Fotó: CheckINN

A kiadványban a rendezvényen résztvevő, meghívott előadókkal olvashatunk interjúkat, melyekben beszámolnak szakterületükről, előadástémájukhoz fűződő meglátásaikról, tapasztalataikról és saját karrierjükről.

Az élő eseményhez hasonlóan itt is eltérő tematikák mentén olvashatunk az interjúkról, a keynote előadásokról és panelbeszélgetésekről. A magazin végén, egy beszámoló keretében megismerkedhetünk a CheckINN ernyőmárkával és a hozzá tartozó projektekkel is.

Különlegességként a CheckINN UP Turizmus.com New Waves különszámban az egyes előadók interjúiban elhelyezett QR-kódokon keresztül lehet megnézni és meghallgatni a konferencián elhangzott panelbeszélgetések és előadások rövidített, videós összefoglalóit is, melyeket megtekinthet az alábbi linkre kattintva.