Sztárfellépők, élménygazdaság és 21. századi megoldások a 79. OMÉK-on

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 02. 08:00

Közeleg Magyarország legnagyobb agrárszakmai eseménye, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), amelyet 2019. szeptember 26–29. között rendeznek Budapesten, a HUNGEXPO területén. (X)

Az eseményt ma már nemzetközi szinten is jegyzik, ráadásul a szakmai programokon túl gasztronómiai kalandozásokat, a magyar sztárvilág krémjét felvonultató koncerteket és az agrártechnológia legmodernebb vívmányait is kínálja.

 

Nagykoncertek az OMÉK-on

Az idei vásár a szórakoztatásról is a legmagasabb színvonalon gondoskodik. Az OMÉK nagyszínpadán a nyitónapon, szeptember 26-án a Csík Zenekar szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Szeptember 27-én a Retro Rádió DJ Partyján vigadhatnak fiatalok és idősebbek egyaránt. Szeptember 28-án Magyarország egyik legnépszerűbb előadója, Király Viktor ad önálló koncertet, míg szeptember 29-én a Magna Cum Laude zárja majd egy fergeteges bulival az OMÉK-ot.

 

Élménygazdaság és gasztronómia

Az idei OMÉK újdonsága lesz az Élménygazdaság, amely voltaképpen egy „minifarm”. A fiatalok így megismerhetik a földművelés, az állattenyésztés és az élelmiszer-feldolgozás csínját-bínját, játékos, élményszerű formában bemutatva.

A vásár történetében először alakítják ki a Gasztro Passzázst, amely a rendezvény központi részén, a pavilonokat összekötő gyalogúton biztosít majd minőségi étel- és italkínálatot.

A 79. OMÉK folyamatosan bővülő programjairól és a legfontosabb információkról az OMÉK weboldalán és Facebook-oldalán tájékozódhatnak. (X)

.