Társkiállítókat vár az MTÜ az ATM Dubai szakkiállításra

Forrás: turizmus.com

 2024. március 06. 13:03

Az idén május 6. és 9. között sorra kerülő szakkiállításon a Magyar Turisztikai Ügynökség először képviseli hazánkat épített standdal. A Budapest fókuszú megjelenéshez március 14-ig várják hazai társkiállítók jelentkezését.

Az ATM Dubai a közel-keleti régió piacvezető nemzetközi programjaként fontos találkozási és üzletfejlesztési lehetőséget kínál a hivatásturisztikai, szabadidős- és luxusturisztikai szegmens képviselői számára.

A tavalyi Arabian Travel Market Dubai kiállításon 150 országból több mint 2100 kiállító vett részt és több mint 40 000 szakmai látogatót vonzott a helyszínre. Az idei ATM Dubai programját szakmai workshop és sajtótájékoztató is kiegészíti, melyet hazánk a Visegrádi Négyek partnerországokkal közösen szervez. A tavalyi hasonló kísérőrendezvény sikerét jól mutatja, hogy azon több mint 70 szakmai partner vett részt az Öböl-menti (GCC) régióból.

Az MTÜ a magyar turisztikai kínálat hatékony megjelenítése érdekében a Budapest fókuszú magyar standon előzetes jelentkezés alapján biztosít megjelenési lehetőséget társkiállítók számára.

A jelentkezéseket és a részvétellel kapcsolatban felmerülő kérdéseket az ügynökség 2024. március 14-ig várja a kiallitas@visithungary.com e-mail címen vagy online.

A jelentkezéseket az aláírt jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében igazolják vissza a szervezők.

(Borítókép: 123rf.com)