Tavaszi díjeső a Continental Hotel Budapest****superior-ban

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2015. április 19. 19:03

Az elmúlt időszak igazán eredményes volt a Dohány utcai Continental Hotel Budapest****superior életében. Az idén ötödik születésnapját ünneplő szálloda megnyitása óta 23 díj büszke birtokosa, mely lista az elmúlt két hónapban újabb 5 elismeréssel bővült.

Márciusban a Booking.com vendégértékelései alapján a szálloda Kiválósági Díjban részesült, a vendégek elvárásainak teljesítésére tett erőfeszítések elismeréseként. 2015-ben a tavalyi, 8,6-os értékelés túlteljesítése a cél, a szolgáltatások színvonalának még további emelésével. A Hotels.com foglalási portál pedig áprilisban kiemelte, hogy nagyon jó a vendégek véleménye a hotelről, és elismerésben részesítette.

 

Szintén márciusban vehette át Géher Zoltán szállodaigazgató a Day Holiday Kft Aranynap Díját, és a legjobb budapesti wellness szálloda 2014 címet, a hotel egyedülálló tetőkerti spa részlegének elismeréseként. „Örülünk, hogy a visszajelzések ilyen jók voltak, és kifejezetten nagy megtiszteltetés, hogy a tárgyi feltételeken túl dolgozóink rugalmassága és kedvessége is szerepelt az összehasonlítás szakmai szempontjai között." – nyilatkozta.

A Best of Budapest díjátadóján a szállodát negyedszerre is beválasztották a BEST 4 STAR HOTELS kategóriába, az ‪ARAZ étterem igazgatója, Kovács Ákos pedig a BEST SUNDAY BRUNCH és a BEST FRENCH RESTAURANT díjat vehette át.

Áprilisban az Iránytű 2015 verseny hozott első helyezést, melyben az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs kampányait jutalmazták. „Valami egyedit akartunk alkotni, videó alapú designnal pedig még kevesen próbálkoztak a szállodák közül." – mondta el Varga Kitti a megújult szállodai weboldal jutalmának átvétele után, hiszen az Év Honlapja 2014. közönségdíját is elnyerte a projekt.

Mi bizonyíthatná jobban a szálloda sokoldalúságát, mint a legkülönfélébb kategóriákban elnyert díjak. Vajon melyik lesz a következő elismerés? (x)