Teljesítményértékelő visszajelzések profin – Hiánypótló továbbképzés gyakorló vezetőknek

Forrás: turizmus.com

 2022. február 09. 19:02

A Magyar Turizmus Akadémia új képzésén a gyakorló vezetők megismerhetik egyebek mellett azokat az eszközöket, technikákat amelyekkel konstruktív, előremutató visszajelzéseket adhatnak a munkatársaknak az elvárásokkal kapcsolatban.

Sok vezető küzd kihívásokkal ha teljesítményértékelésről van szó, holott a munkatársak igénylik a visszajelzéseket munkájukkal kapcsolatban.

A Magyar Turizmus Akadémia új képzésén a gyakorló vezetők megismerik a célkitűzés folyamatát, megértik a teljesítményértékelés rendszerét, valamint eszközöket, technikákat kapnakhogy konstruktív, előremutató visszajelzéseket adjanak a munkatársaknak az elvárásokkal kapcsolatban.

A Vezetői Akadémia képzéssorozat ezen modulja kifejezetten hiánypótló,  és szervesen kapcsolódik az 1. részhez, a delegálás/visszajelzések adása témakörhöz.

A jelentkezés elindult, a képzés továbbra is támogatott áron vehető igénybe. Amennyiben 3 db Vezetői Akadémia képzésre egyidejűleg történik a jelentkezés, a kedvezményes árakból további 10 százalék, 4 vagy több képzésre való jelentkezés esetén pedig 20 százalék kedvezményt biztosítanak.

2022. február 16., 9.00–15.00 óra

VEZETŐI AKADÉMIA 2. – Teljesítményértékelő visszajelzések, mint az egyik legerősebb vezetői motivációs eszköz - 6 órás csoportos képzés

A teljesítményértékelés a vezetői visszajelzések egyik legfontosabb eszköze. Nemcsak a vezető, hanem a munkatárs is visszajelzést ad az elmúlt időszak eredményeiről, a kitűzött célok megvalósulásáról, de közben sokkal mélyebb beszélgetés zajlik a munkatárs motivációjáról, karrier céljairól, jövőbeni szakmai terveiről, sőt a jelenlegi kihívásairól.

Jelentkezési határidő: 2022. február 11.

Kedvezményes részvételi: 30 000 Ft/fő + áfa

Részletekért és a jelentkezéshez IDE kattints!

További támogatott képzésekért, kérjük, látogasson el a www.turizmusakademia.hu weboldalra.

(X)