Törökországban járt partnereivel a Sun&Fun Holidays

Forrás: turizmus.com

 2015. május 27. 12:19

Az idei évben immáron harmadszor kelt útra partnereivel az utazásszervező, a tanulmányút úti célja ezúttal a Török Riviéra volt.

A nyolc nap alatt több mint 40 szállodát látogattak meg a résztvevők, melyek között természetesen helyet kaptak az ötcsillagos Sun&Fun Holidays magyar animációs szállodái is: a Quattro Beach Alanyában, valamint az Amelia Hotels két jeles képviselője, az Amelia Beach illetve az  újonnan megnyílt Sunmelia Beach. Mindkét hotel igazi kikapcsolódást nyújt a kisgyermekes családoknak a 2015-ös szezonban, elérhető áron. A luxusszállodák kínálata is bővül az idén: a sidei The Sense Deluxe és Sueno Deluxe Belek szállodák az igazi kényeztetést ígérnek vendégeiknek.

Az egy hét alatt a pihenésre is maradt idő: a csapat a Taurus hegységben egy egész napos Jeep Safarin, valamint egy manavgati hajókiránduláson vett részt, a bazározás sem maradt ki a programból. Néhány résztvevő a zsúfolt program ellenére egy hamisítatlan török fürdőt is meglátogatott.

Az idei szezon előtt egy debreceni indulású törökországi tanulmányutat tervez még a Sun&Fun Holidays, erre a helyben és a cívis város környékén tevékenykedő partnereit invitálta.

Mint ismert, az utazásszervező 2015-ben a heti négy Budapestről induló Antalya-i charter mellett már Debrecenből is saját gépet indít a Török Riviérára.

(x)