Travel Channel díj az Arcanumnak és a Barack Hotelnek

Forrás: turizmus.com

 2015. március 02. 15:30

A Travel Channel január végén pályázatot hirdetett hazai kis hotelek részére, hogy a közönségszavazatok és a zsűri segítségével kiválassza Magyarország legszebb, 50 szobásnál kisebb szállodáját.

A versenyre több mint száz pályázat érkezett; a fődíjat és a „Legszebb hazai kis hotel 2015" címet a békéscsabai Arcanum Hotel ****, a különdíjat pedig a tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa****nyerte el.

Január végén indult el a Travel Channelen az „A lehetetlen szálloda" sorozat új évada, amelyben egy szakértőkből álló csapat problémás kisebb hoteleknek segít egyenesbe kerülni, legyen szó elhanyagolt fürdőszobákról, rosszul kihelyezett irányítótáblákról, lusta személyzetről vagy hozzánemértő menedzsmentről. Az új évad apropóján a tévécsatorna a szeretlekmagyarorszag.hu-val közösen elindította pályázatát, amelyben az egyáltalán nem lehetetlen szállodákat kereste. Olyanokat, amelyek külseje karbantartott, vendégcsalogató, és belső terei is kiemelkedő minőségűek, egyediek.

Az 50 szobásnál kisebb vendéglátó intézmények a http://www.legszebbhotel2015.hu/oldalra tölthették fel fotóikat és bemutatkozásukat. Két hét alatt több mint száz pályázat érkezett, az ezt követő két hétben pedig az oldal látogatói szavazhattak, hogy melyiket találják legvonzóbbnak.

A 15 legtöbb voksot kapott hotel közül a zsűri, - Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai és marketing igazgatója; Julia Venskutonien, a Travel Channel marketing vezetője;Mikola György, a VISTA Utazási Irodák értékesítési igazgatója; Ganzler Orsolya, a Szeretlek Magyarország Médiacsoport kommunikációs vezetője - választotta ki a nyertest.

A „Legszebb hazai kis hotel 2015" címet és a kétszemélyes berlini utat, a VISTA Utazási Irodák felajánlását a békéscsabai Arcanum Hotel**** nyerte el. A zsűrit a luxus kivitelezéssel párosuló visszafogott elegancia és a wellness-szolgáltatások széles köre győzte meg leginkább.

A Travel Channel pályázatának különdíjasa a tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa****lett. A szállodát a különdíjat felajánló Magic View, a Virtuális Séták szakértője választotta ki, és már el is készítette a hotel nyereményét: a 360°-os virtuálissétát , amely azt az élményt nyújtja a szálloda honlapjára látogatóknak mintha személyesen járnának a helyszínen.